פלונית לרגע

נורית_מאור_שביט*
הצטרפות: 10 אוגוסט 2005, 12:57
דף אישי: הדף האישי של נורית_מאור_שביט*

פלונית לרגע

שליחה על ידי נורית_מאור_שביט* »

למסירה שולחן כתיבה גדול 170*85 עם מגירות בצד איזור רחובות.
וולה!
אני מחפשת כזה כבר זמן מה, ואפילו שלחתי פה קריאה ליקום, והנה באת...
מה מצבו של השולחן?
איפה את?
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

פלונית לרגע

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

שלום לך, אני עובדת בת"א במכון הייצוא הבין לאומי, עומדים ליפתוח מחלקה חדשה בתחום ייצוא שרותים לחו"ל( גם בתחום ההיטק ) במידה וזה מעניין את בעלך
המייל שלי [email protected] - במידה וישלח קורות חיים, אני העביר לאחראית גיוס עובדים.
אלנור_יה*
הצטרפות: 19 אפריל 2007, 15:37
דף אישי: הדף האישי של אלנור_יה*

פלונית לרגע

שליחה על ידי אלנור_יה* »

הי, יכולה לקשר אתכם עם מישהי שהיא מפיצה עצמאית של חברת "ניקן".
אין לי שום קשר לחברה או למוצרים. רק הבנתי שהאשה הזו מרגישה שהיא מאוד מרוויחה (ולא רק בכסף :-) )מהעסק העצמאי שהיא בנתה ומהתהליך האישי שההיא עוברת בתוך החברה.
אם זה מעניין אוכל לתת לך את הטלפון שלה, תשאירי הודעה בדף בית.
שיהיה מאוד בהצלחה!
פלוני_אלמונית*
הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*

פלונית לרגע

שליחה על ידי פלוני_אלמונית* »

תודה רבה, התקנתי את התוכנה כבר בצהריים, לא שאני מבינה מה הולך שם.... מדהים כמה מהר מפסיקים להיות מעודכנים.... לילה טוב
פלונית_אלמונית*
הצטרפות: 23 ספטמבר 2001, 07:34
דף אישי: הדף האישי של פלונית_אלמונית*

פלונית לרגע

שליחה על ידי פלונית_אלמונית* »

שוב אני... |אוף| בקשר לתוכנה הזו ביט -טורנט, יכול להיות שזו תוכנה בתשלום?
את יכולה להסביר לי איך את מורידה משם, אותי הוא מפנה לחיפוש של ASK ומשם אני נאבדת, יש גם את הכפתור GET STUFF
בקיצור, מהרגע שאת פותחת את התוכנה מה בדיוק את עושה...? תודה רבה, שבת שלום
פינת_מחמד*
הצטרפות: 23 מאי 2009, 11:48
דף אישי: הדף האישי של פינת_מחמד*

פלונית לרגע

שליחה על ידי פינת_מחמד* »

היי פלונית חמודה |L|
טליה_אלמתן*
הצטרפות: 21 ינואר 2005, 21:41
דף אישי: הדף האישי של טליה_אלמתן*

פלונית לרגע

שליחה על ידי טליה_אלמתן* »

תגידי היינו שכנות?
הילהלה_לנד*
הצטרפות: 22 אוגוסט 2010, 11:53
דף אישי: הדף האישי של הילהלה_לנד*

פלונית לרגע

שליחה על ידי הילהלה_לנד* »

היי פלונית,למה מחקת את השאלה שלי מ- באופן לייט מהגגת ?
פלונית_לרגע*
הצטרפות: 06 פברואר 2004, 22:23
דף אישי: הדף האישי של פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

שליחה על ידי פלונית_לרגע* »

בשמת, תודה על השיר ועל כל מה שכתבת.
תני לי בבקשה יומיים לחשוב על זה. גם אהבת אמרה שהיא צריכה זמן לקרוא, ולדעתי מה שכתבתי לה זה מידע שחשוב ביותר שיגיע אליה (ואל אחרות). אחרי יומיים, עשי מה שאת מוצאת לנכון.

פעם הבאה שאהבת תעשה משהו מהדברים שפירטת - תקומי ותכתבי לה מייד שסוכם שככה לא מדברים פה ושבבקשה תערוך את עצמה מייד או שהודעתה תימחק/תיערך.
הבעיה היא שאני בניגוד ל"קהילתית" לא יכולה להקדיש את כל הזמן והמאמץ לזה.

אני שוב מזכירה: הסיכום הקהילתי שיש עליו כרגע קונצנזוס הוא שתקשורת תוקפנית תעבור עריכה.
הלוואי הלוואי הלוואי שאת צודקת. הלוואי שזה bygones
בינתיים, אני רואה שנותנים לאהבת בעיקר לגיטימציה :-( ושהיא מציגה את כל ההתבטאויות שלה אילו היא פשוט חושבת קצת אחרת מאחרים (מעורר צמרמורת)
פלונית_כרגע*
הצטרפות: 04 אוגוסט 2004, 14:10
דף אישי: הדף האישי של פלונית_כרגע*

פלונית לרגע

שליחה על ידי פלונית_כרגע* »

ראיתי,
אכן תהיתי במה זכיתי שבשמת כותבת אצלי (-:
בשמת_א*
הצטרפות: 28 יולי 2001, 13:37
דף אישי: הדף האישי של בשמת_א*

פלונית לרגע

שליחה על ידי בשמת_א* »

ערכתי אצלך כפי שביקשתי כי ראיתי שפרח מזכרונך.
בשמת_א*

פלונית לרגע

שליחה על ידי בשמת_א* »

כמו כן, הואיל ועברו יותר מיומיים, אז כפי שסיכמנו - ערכתי את הדף של אהבת עולם והוצאתי ממנו את כל הויכוח מהנקודה שאהבת כבר לא קראה אותו. השארתי דברים שלך שהיא כן קראה, מוקדמים יותר, כי לא חשבתי שיש לי מנדט על מה שהיא קראה והגיבה.
כל מה שהוצאתי נמצא אצלי בקובץ וורד, אם את מעוניינת בו. אם תכתבי בדף הבית שלי מייל כלשהו שאליו תרצי שאשלח את הקובץ, אשלח לך.
בברכה ובכבוד,
בשמת.
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

בשמת, בסדר, תודה. רציתי למחוק בעצמי. לא כי אני מסכימה שהתוכן של מה שכתבתי פוגעני (ציטוט של משהו פוגעני לא הופך את הציטוט לפוגעני, כמו שציור של משהו מכוער לא הופך תמונה למכוערת), אלא כי רציתי להיות דוגמה למישהי שמוכנה לסגת מדבריה בתמורה לאווירה באתר.

אבל האתר לא עבד כמה ימים.
טוב, מקווה שדברים נלמדו.
בשמת_א*

פלונית לרגע

שליחה על ידי בשמת_א* »

פלונית לרגע, התעלפתי ממך! D-:
מה קרה לך אחותי שהלכת והוספת עוד מאותו דבר אצל אהבת? מנוסח בנימוס והכל אבל הלו, אל תמשיכי בויכוח! מצרפת לך גם את זה לקובץ ששומרת בשבילך.
בשמת_א*

פלונית לרגע

שליחה על ידי בשמת_א* »

השארתי את החלק היפה מתוך דברייך, שכחתי לציין. הכל שמור אצלי בקובץ.
בשמת_א*

פלונית לרגע

שליחה על ידי בשמת_א* »

לא התנסחתי באופן פוגעני, רק ציטטתי דברים של "אהבת" (ציטוט של תוכן פוגעני אינו פוגעני בעצמו)ֹ
תראי, אין לי כרגע זמן, יש לי פה 3 ילדים שמחכים לאוכל, אבל כאן ממש כעסתי.
כן התנסחת באופן פוגעני וההסבר לזה נמצא בכל הדפים שבהם דנתי בסימני התעללות ובמלים הורגות.
לא נכון שרק ציטטת דברים של אהבת, אבל גם אם כן - ציטוט הדברים נועד לנזוף בה ולהטיף לה, ולכן איננו תמים בשום פנים ואופן, ואני לא מקבלת את זה שאת מציגה את הדברים בצורה כל כך לא נכונה.
"ציטוט של תוכן פוגעני אינו פוגעני בעצמו" - זו אמירה כל כך מיתממת שזה מקומם אותי.
עורכות מנוסות שיכולת הניסוח המכבדת שלהן הכי גבוהה באתר, כמו חלוקית וציל צול, כותבות לך שזו כתיבה פוגענית, ואת ממשיכה לטעון להד"ם?
בכל מקרה, זה לא העיקר. העיקר הוא, שאחרי כל מה שנמחק - לחזור לדף של אהבת ובתוך משפט כל כך ראוי ויפה של נסיגה מדברייך להכניס בדלת האחורית בעיטה מתחת לחגורה לאהבת שדבריה היו פוגעניים - זה ממש לא ראוי.
ולחזור ולהכניס את זה אחרי שאני באתי וערכתי - עוד יותר לא ראוי, הפעם גם כלפי.

חייבת לחזור למטבח, אז סליחה מראש אם גם מה שאני כתבתי נשמע מתלהט. גם דברים אלה אמחק לאחר שתקראי.
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

ולחזור ולהכניס את זה אחרי שאני באתי וערכתי - עוד יותר לא ראוי, הפעם גם כלפי.
בשמת, אני רוחשת רק כבוד עצום כלפייך כבר הרבה שנים, אבל את קצת חורגת פה מגבול הטעם הטוב. את דורשת ציות מקסימלי, שאתנסח בדיוק אבל בדיוק כמו שהורית לי. זה מוגזם.

זה שהסברת "לציבור" ול"אהבת" שהדברים שלי היו פוגעניים ועל כן מחקת אותם צרם לי מאוד, ולא אמרתי דבר.

אני לחלוטין לא מסכימה איתך שמה שכתבתי היה פוגעני. אני חושבת ההיפך.
אני גם לא מסכימה איתך שנמסר ל"אהבת" על ידי הרבה כותבות אחרות בדף מסר להתנסח אחרת, אפילו שאולי את רואה אותו מאחורי השורות איפשהו. אני חושבת שעטפתן בהרבה מלים טובות מישהי שגרמה פה לנזק כבד. לי זה חורה מאוד, כפי שכתבתי.

למרות זאת פעלתי בהתאם ל-90 אחוז ממה שאמרת! וזה נראה לי יותר ממספיק, וקצת מרגיש מוזר שלך זה לא מספיק ואת עוד ממש כועסת.
ערכתי דברים שלי בלבד. החזרתי משפט שבעיני הוא חשוב ולא פוגעני כלל אל תוך דברים שלי. להגיד לא ראוי לכך שערכתי דברים שלי בלבד, אחרי שקיבלת ציות כמעט מקסימלי לכל ההוראות שלך זה סוג של חציית גבול.
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

אני אנסה להסביר עוד משהו. אחרי כל מה שהיה, לכתוב שהדברים שלי היו פוגעניים ובגלל זה מחקת, זה מכעיס מאוד. זה מציג את העניין בצורה שדי מעוותת את מה שהיה. אני עדיין חושבת שנתתי במה למה שניסו להדחיק פה.

אם היית כותבת שפשוט ביקשת ממני לערוך החוצה וקיבלת רשותי לעשות כרצונך אחרי יומיים, בסדר. אבל מה שכתבת עלי היה לא נעים, ומין הראוי שאגיב עליו.

להכניס בדלת האחורית בעיטה מתחת לחגורה לאהבת שדבריה היו פוגעניים - זה ממש לא ראוי.
כלומר, כשאני כותבת לאהבת שדבריה פוגעניים זה לא בסדר, אבל כשאת כותבת שהדברים שלי היו פוגעניים (שאני לא מסכימה עם זה) זה כן בסדר?
לדעתי, משהו התבלבל פה לגמרי.
זה ממש לא בדלת האחורית ולא מתחת לחגורה. לומר לאהבת שדבריה היו פוגעניים זה לא פוגעני, זאת לא בעיטה. זה ציון דבר שהיא עשתה. והיא עשתה זאת. ובגדול, ובתכיפות. אם זה פוגעני לציין את זה בפניה, אז אנחנו לא מדברות את אותה שפה. זה כמו שמישהו ידרוך על חברה שלך, וכשתגידי לו "דרכת" יגידו לך שהעלבת אותו.
ציל_צול*
הצטרפות: 19 יוני 2008, 11:17

פלונית לרגע

שליחה על ידי ציל_צול* »

פלונית, אני רוצה מאוד לכתוב לך משהו בפרטי.
המייל שלי בראש דף הבית ואודה לך אם תשלחי לשם משהו כדי שיהיה לי איך לתקשר איתך.
אם את לא רוצה להיחשף אני מבינה את זה אבל מקווה שיש לך איזה מייל בדיוק בשביל עניינים כאלה.
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

צלצול, כתבתי לך מייל
ציל_צול*

פלונית לרגע

שליחה על ידי ציל_צול* »

לא קיבלתי אותו. תבדקי שוב את הכתובת ליתר ביטחון?
ציל_צול*

פלונית לרגע

שליחה על ידי ציל_צול* »

ושוב לא קיבלתי :-(
ציל_צול*

פלונית לרגע

שליחה על ידי ציל_צול* »

כמה מוזר. לא הגיע גם לספאם. תודה.
ציל_צול*

פלונית לרגע

שליחה על ידי ציל_צול* »

הפעם קיבלתי.
רק טוב @}
פלונית_אלמונית*

פלונית לרגע

<ע ע ע>
סליחה שאני מדברת בשם "העורכות", אבל יש לי הרגשה שמה שכתבת נסוב עלי.
אני לא הפסקתי לערוך בגלל דברים שכתבו עלי או מפני שהתנפלו וכו', אלא מפני שהבנתי שפגעתי, ושהמשך העריכה על-ידי (לפי מה שלדעתי נחוץ לאתר) ימשיך לפגוע פה באנשים, ובזה אני לא מעוניינת. כתבתי כך במפורש בדף הבית שלי.
בנוסף, אני לא חושבת שדבריה של יפה היו פוגעניים או תוקפניים (אלא שיפוטיים ומיותרים - וכך גם כתבתי). בניגוד למה שכתבת, לא נפגעתי מדבריה. יפה כתבה במפורש שהיא לא חושבת שדבריה היו פוגעניים או תוקפניים, ולכן אין לייחס לה כוונה מודעת ומפורשת לפגוע ולתקוף.
את באופן עקבי מייחסת - לי ולאחרים, בפומבי - אמירות, כוונות או מעשים הפוכים לאלה שהוצהרו. אני מבקשת ממך לחדול.
אנא ערכי את דברייך בהתאם, תודה.
@}
חלוקית_נחל*
הצטרפות: 15 אוגוסט 2007, 08:01
דף אישי: הדף האישי של חלוקית_נחל*

פלונית לרגע

שליחה על ידי חלוקית_נחל* »

סליחה שאני מתערבת.
אבל אני מזדהה לחלוטין עם מה שכתבת ומודה לך על מילותייך.
אני מבקשת ממך להשאיר אותם בהתאם.
עעע למרות שלתחושתך רק את בסיפור הזה לא כך הוא
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

אבל יש לי הרגשה שמה שכתבת נסוב עלי.
ממש לא עלייך במיוחד (למרות שאני סופר-מעריכה את העבודה שלך!!!). יש פה פחות או יותר עוד 3 עורכות מדהימות שפרשו.

נוסף, אני לא חושבת שדבריה של יפה היו פוגעניים או תוקפניים
אני חושבת שהם היו תוקפניים במיוחד (ואגב, אני לא היחידה. בשמת, למשל, מיד אמרה לה את זה).

ולכן אין לייחס לה כוונה מודעת ומפורשת לפגוע ולתקוף.
גם אם היא לא התכוונת לכך במודע, אחרי שבשמת וקוראת העירו לה, היא ידעה שהדברים שלה נקראים כתוקפניים והתעקשה להשאיר אותם כפי שהם. משמע, היא כבר היתה בשלב מודע.

את באופן עקבי מייחסת - לי ולאחרים, בפומבי - אמירות, כוונות או מעשים הפוכים לאלה שהוצהרו.
????????
אני כותבת די מעט באתר. והפעם היחידה שבה התווכחתי היה בנוגע ל"אהבת עולם" (ואם נתקטנן, יש מישהי שלגמרי כתבה ל"אהבת" שהיא מפסיקה לערוך בגללה. אחרי זה היא חזרה לערוך והן ליבנו את הדברים. אבל ממש לא בדיתי דברים מלבי, זה היה כתוב בדף של "אהבת")

אנא ערכי את דברייך בהתאם, תודה.
אני מצטערת, אני הכי מעוניינת להיות איתך הכי בסדר (אפילו שנשמע שאת לא "מחבבת" אותי... :-/ ) אבל אני מאמינה בכל מילה שכתבתי. לא ציינתי אותך שם, ובטח לא אמרתי שאת במיוחד פרשת מהסיבה הזאת.
יש בבאופן היסטוריה של פרישות של עורכות בגלל התנפלויות (אילה א, קרוטונית שעכשיו השתוללה בעצמה, קהילתית ועוד המון המון). עכשיו למשל גם חלוקית, שהיא סופר-עורכת בעיני וחשובה פה מאוד.
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

חלוקית, תודה! {@
פלונית_אלמונית*

פלונית לרגע

מקבלת.

(גם חלוקית פורשת? אוי ווי, מה יהיה?)
פלונית_אלמונית*

פלונית לרגע

זו הייתי אני, עעע
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

מקבלת.
תודה על ההבנה.
ושיהיה לך ברור שאני מהמעריצות הגדולות של העבודה שלך פה.
קרוטונית_מהמרק_הגדול*
הצטרפות: 25 יולי 2004, 19:10

פלונית לרגע

שליחה על ידי קרוטונית_מהמרק_הגדול* »

יש בבאופן היסטוריה של פרישות של עורכות בגלל התנפלויות (אילה א, קרוטונית שעכשיו השתוללה בעצמה
האמנם? אם כך הבנת מדבריי האחרונים, הבנת לא נכון (לא נראה לי שהיית שם בזמן אמת) ואשמח אם לא תגייסי אותם למטרותייך.
לא פרשתי בגלל התנפלויות עליי. להפך, בשלב מסוים הייתי היחידה שעורכת בניק שלה בלי ניק עריכה. אף אחד לא תקף אותי אישית.
פרשתי בגלל שראיתי מה מאבקי עריכה עושים לי כעורכת ואיזה שיקולים בלתי ענייניים הם מכניסים. וגם כשראיתי שנכנסתי ל"מוד התלוננות" (בדומה למה שקורה עכשיו) על אחרים שלא מעריכים את העבודה הקשה. צפריר ועוד מישהו, נדמה לי עודד(?) העירו לי בעדינות אז, שאת העריכה כדאי לעשות באהבה ולא מתוך תחושה מלחמתית. וצדקו.
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

קרוטונית,
מה פירוש האמירה הזאת?
_התנפלות על עורכות שהיה להן אומץ לערוך?
את מספרת לי?! (בין היתר הפסקתי לערוך בתקופה כזו. אבל היו עוד 2 דומות לפניה)._
כתבת שהפסקת לערוך בתקופה של התנפלות, ועכשיו את אומרת שבעוונותי הסקתי שהפסקת לערוך בגלל התנפלות כי רציתי לגייס את זה למטרות שלי. נו באמת.

אבל בסדר. את לא עזבת בגלל התנפלויות. אחרות עזבו בדיוק בגלל זה. כולל מכרתך אילה א שחטפה גם חטפה ובהתחלה גם מחקה את הדף שלה. זאת סיטואציה מוכרת פה מאוד, ולראות את הוותיקות לוקחות בה חלק מהצד המתנפל זה מדכא. בעיקר לאור זה שהתקיים דיון כל כך רציני ויפה בעניין.
אז אין כוח להצטרף לדיון, אבל יש כוח להחטיף. יש רחמים עצומים על פותחת דף שביקשו ממנה יפה להצטרף לדף שכבר קיים (שזאת תהיה צרתי הגדולה ביותר, אתר קהילתי רבאק), אין רחמים על עורכות.
ואללה.
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

את העריכה כדאי לעשות באהבה ולא מתוך תחושה מלחמתית.
מסכימה. זה בדיוק מה שעעע, חלוקית ואחרות עשו.
קרוטונית_מהמרק_הגדול*

פלונית לרגע

את מוזמנת לקרוא אחורה. אני זוכרת הרבה מאוד התנפלויות על עורכות (התחלתי לערוך ב-2005), אבל עזבתי אחרי כן - בתקופת הוויכוחים המרים מול אופק.

_אז אין כוח להצטרף לדיון, אבל יש כוח להחטיף. יש רחמים עצומים על פותחת דף שביקשו ממנה יפה להצטרף לדף שכבר קיים (שזאת תהיה צרתי הגדולה ביותר, אתר קהילתי רבאק), אין רחמים על עורכות.
בפעם האחרונה שחשבתי על זה, העורכות פועלות למען האתר ולא להפך. עם כל ההערכה הרבה לפועלן האדיר (באמת). הן לא פועלות מנוצלות או מהגרות עבודה.

_את העריכה כדאי לעשות באהבה ולא מתוך תחושה מלחמתית.
מסכימה. זה בדיוק מה שעעע, חלוקית ואחרות עשו._
אין לי שום ספק לגבי המניעים שלהן וכוונותיהן. אבל משהו התפקשש בדרך וזה לא עובר טוב.

אז אין כוח להצטרף לדיון, אבל יש כוח להחטיף
מבחינתי, וכבר אמרתי שאולי זו בעיה שלי, דיוני העריכה הלכו והתרחקו לחלל החיצון בשיח מעוקר משהו שקשה לי להשתלב בו. אני מודה שלא יכולתי לקרוא בהם יותר. ופתאום ראיתי את התוצאות של ההחלטה. וכן, נזעקתי והתקוממתי. את רשאית לתאר את התהליך הזה במילותייך - להתנפל, להשתולל, להחטיף... (אם כי אני לא מרגישה שיש לי כוח לאף אחת מפעולות אלה בחודש אוגוסט זה, למרות שיש פה מזגן).
קרוטונית_מהמרק_הגדול*

פלונית לרגע

בפעם האחרונה שחשבתי על זה, העורכות פועלות למען האתר ולא להפך. עם כל ההערכה הרבה לפועלן האדיר (באמת). הן לא פועלות מנוצלות או מהגרות עבודה.
זה יצא כמו ציטוט של מישהו אחר, אבל אלה דבריי.
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

את מוזמנת לקרוא אחורה. אני זוכרת הרבה מאוד התנפלויות על עורכות (התחלתי לערוך ב-2005), אבל עזבתי אחרי כן - בתקופת הוויכוחים המרים מול אופק.
מה? היית בעד אופק? :-) זה מסביר הכל...

אבל משהו התפקשש בדרך וזה לא עובר טוב.
אני ממש לא מבינה מה הבעיה פה. כולה בקשה להצטרף לדף. כל מי שמכירה קצת פורומים של תמיכה, יודעת שבדרך כלל יש כללים פי מיליון יותר נוקשים. באופן זה מקום רך מאוד. בגלל זה הוא הפך לאתר תמיכה ולוח מודעות במקום לאתר חינוך ביתי. התגובה של פותחת הדף (ועוד אחרי שחלוקית כמעט נשכבה לרגליה--סליחה חלוקית, את פשוט טובה משהו), היתה יותר פולניה מכל תגובה פולניה שהיתה שם.

אבל גם אם זה לא עובר טוב. ברור שכשמדובר בכאלה עורכות חביבות שדנו בפרטי פרטים באיך לפנות לאנשים, מה שנכון הוא לפנות אליהן יפה בדף הדיונים. כל מי שנמצאת פה כמה שנים טובות יודעת שהתקוממויות שמנוסחות ככה נגמרות רע מאוד. קצת אחריות. בחיי. תסתכלי על התוצאות. זה היה ברור שזה יקרה. צריך להיזהר קצת.
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

עם כל ההערכה הרבה לפועלן האדיר (באמת). הן לא פועלות מנוצלות או מהגרות עבודה.

נכון, אבל ההיסטוריה הראתה חד וחלק שכדי לעבוד הן צריכות תמיכה, כי יש נטייה להתנפל עליהן וזה לא נגמר טוב.
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

אני זוכרת הרבה מאוד התנפלויות על עורכות

זה כל כך כל כך כל כך מבאס שמי שזוכרת את זה עושה את זה בעצמה.
רונקי_פליץ*
הצטרפות: 21 אוגוסט 2008, 22:33
דף אישי: הדף האישי של רונקי_פליץ*

פלונית לרגע

שליחה על ידי רונקי_פליץ* »

היי בת כמה את ?
קרוטונית_מהמרק_הגדול*

פלונית לרגע

מה? היית בעד אופק? זה מסביר הכל...
את צוחקת, נכון? :-D
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

את צוחקת, נכון?
כמובן :-)
עולם_חדש_מופלא*
הצטרפות: 18 יולי 2010, 13:26
דף אישי: הדף האישי של עולם_חדש_מופלא*

פלונית לרגע

שליחה על ידי עולם_חדש_מופלא* »

פלונית יקרה
תודה על המילים שלך
פלונית_לרגע*

פלונית לרגע

האתר הזה יקר לי. השטף של דפי התמיכה והמיסיונריות ודפי תפוז למיניהם ממש קשה לי.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”