תפילה, היא מתעוררת כל כך הרבה רק בערב או ככה גם בשעות הלילה?
נראה לי שגם בלילה, רק שאז אני במצב הכרה פרימיטיבי יותר ולא יכולה לומר בדיוק. ויש לה קטע מבאס של להעיף את השמיכות. בחדר הילדים דולק רדיאטור, אבל כשהיא עוברת אלינו זה חדר קר יותר, ויש גבול לכמה שאני יכולה להלביש אותה. ועכשיו היא מנוזלת מאוד.
(מקלחות השכבה סידור המטבח וכו׳)
אבל אחרי כל אלה עדיין צריך לארגן קופסות אוכל למחר (אצלכם לא

), לתלות את הכביסה הרטובה ועוד ועוד. הרבה דברים אפשר לדחות למחר, אבל למחר הזה כבר יש רשימת מטלות משל עצמו (לצפות שניצלים, לחפש בגדי תינוקת בארון הגבוה...)
הילד הרביעי שלי ידע לישון בכל הזדמנות
גם אצלי הילד הרביעי היה ילד של שינה חלקה!!!
ועוד שנה הכל ייראה אחרת.
כן, עכשיו אני בונה על זה. רק שלפני כמעט שנה בניתי על אותו הדבר בדיוק.

@}
אתן נותנות משהו להורדת חום (לא מאד גבוה, נניח 38-38.5)?
כמו מאי - אם הילד אומלל מדי, למשל, אם נראה שבגלל החום מתעורר כל רגע לאורך הלילה.
ישנה ביום אך ורק בין תשע לאחת עשרה-שתים עשרה, וזה הכל. משכיבים אותה לישון בחמש וחצי בערב, אמנם, אבל מה אכפת לך לנסות?
לפעמים מוקדם מדי להרדים אותה ב-9:00. למשל, אתמול רק התעוררה ב-8:25, אבל בגדול, כן, היא יכולה לישון לפעמים כשעתיים בבוקר. (אתמול ישנה בערך שעתיים וחצי.) רק שמעבר לזה שהיא לא תמיד נרדמת כשאני מנסה, ולא תמיד ממשיכה לישון אחרי שהרדמתי, באמת אחר כך נרדמת לפנות ערב, ואז יכולה לישון שעה-שעתיים, ואם אני לא פנויה להחזיר אותה לישון (מה שסביר בשעות האלה), היא תתעורר ואז השינה הזאת תחזיק אותה גם עד חצות.

אני מניחה שבחודשים הקרובים נתייצב (בעז"ה!) על שנת בוצר/ צהריים, ואז יהיה נוח יותר.
שמעתי אפילו שיש תינוקות שנענוע של העגלה מרדים אותם
אתמול בערב/ לילה, כשהתעוררה (שוב), וכמובן בדיוק עמדנו להתחיל לאכול, הינקתי והרדמתי והשכבתי בעגלה. ישנה שם כמעט שעתיים. ואז הייתי צריכה לרדת לסלון לקחת אותה, בדיוק כשכמעט נרדמתי.
זכור לי משהו בהקשר אחר על נשימות,וזה שאפשר לעזור למישהו אחר לנשום טוב יותר (בהקשר של ילדים נורא פגועים)
אני ראיתי את זה ברור ומדוד, כשהקטן שלי היה בפגייה.
סיימתי את מניפסט הבוקר שלי.
גוונים,
רפואה שלמה (ומהירה)!