איזה קטע זה...ההתייחסות שלנו לעיסוק בתחומים האלה-ספרות/קוסמטיקה וכו'...באדנות וזלזול.
מזדהה...
יש מישהי שכשהייתי עוזרת לה להוריד שערות ברגליים היתה תמיד מוציאה אותי בהרגשה שאני הקוסמטיקאית הכי מבוזבזת שהיא פגשה...ולפעמים חשבתי על זה בעצמי גם...
אבל כמוך גם -עדיין ממרחק "בטוח" ומזלזל איפשהו - זה לא עיסוק מספיק חשוב ומוערך ומצלצל טוב באוזן האריסטוקרטית שלי כנראה.
חדשיים אחרי לידת בתי הבכורה נורא רציתי לפנק את עצמי בטיפול אצל קוסמטיקאית...ו"נפלתי" על מישהי שהמלה פינוק והיא ברוגז כנראה עוד הרבה גלגולים אחורה.
התכוונתי לצאת מטופחת - ואני קושרת כאן את המלה טיפוח למשמעות העמוקה יותר שלה - טיפוח אמיתי, מחייה,מרענן - גוף ונפש יחד.
ויצא ששמעתי ממנה משפטים כאלה של "איך אני לא מתביישת להסתובב ככה? לא יפה." - נאמר על כמות השערות ברגליים או משהו כזה...מיותר לציין שהנאה לא היתה שם,וגם לא תחושת טיפוח. שערות על הרגליים לא ,אבל זה היה כל כך חיצוני ועקר.
הקיצר , מה שרציתי להאיר בנושא זה את הזווית העמוקה יותר של עבודה בתחום כזה..מפגש עם אדם- אשה או גבר,תקשורת,תשומת לב,חוויה טובה,תוצאה חיצונית שגם מזכירה לנו את החוויה הזו אח"כ...בקיצור אפשר להעמיק עם זה עוד.
וגם להגיד שהכרתי את תומר לפני כמה שנים - אשה מלבבת ואמיצת לב באמת.