ניצן אמ

ניצן_אמ*
הצטרפות: 28 נובמבר 2005, 19:35
דף אישי: הדף האישי של ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

עדי, אני לא בעיר הגדולה כעקרון, כשיהיה לנו מקום, נשמח אם תבואו לבקר.
דליתוש! ברכות! :-) טוב לראות אותך כאן @}
טדליק_נהנאנע*
הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*

ניצן אמ

שליחה על ידי טדליק_נהנאנע* »

הי ניצן,
אכן סביר להניח שאנחנו לא מכירות (אלא אם את במקור רחובותית או מוסיקאית...).
אבל גם אני קוראת מדבריך לא מעט, כבר די הרבה זמן. ומאד מעריכה. שמחתי מאד על הדברים שכתבת לי.
אני מודעת למה שהעלת, קצת קשה לי ליישם. - גיליתי על עצמי שאני אדם עם מודעות עצמית לא מבוטלת כלל, אבל עם חוסר אנרגיה (או עצלנות/ אמון) להצליח לשנות את הדברים הכל כך מהותיים לי.

אני מנצלת את ההזדמנות - שוב, בתור מישהי שאני מאד מעריכה את דרך החשיבה שלה, אשמח מאד אם תוכלי להגיד לי מה דעתך בנושא הסיפור על הברית שעלי ספר בערב מספרי סיפורים, איך לדעתך אוכל ליישב את הבעייתיות שבו? (העלתי את השאלה בדף הבית שלי).
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

אהלן טדליק @}
אני מעריכה את התגובה שלך, קצת אכלתי את הלב שככה נדחפתי לך, כזו נשמה טובה כל יודעת נודניקית :-)
קראתי את הסיפור כמובן, ואת הדילמה, ולדעתי את לא יכולה ליישב את הבעייתיות שבו.
אני אסביר :-)
לדעתי פשוט אין בעייתיות בסיפור. הוא אנושי, פרטי, עובדתי, ממקומות של רגש טהור, בונה, לא מאשים או שופט, יש בו (כסיפור) נקודות שיא, השתחררות של מתח ועוד. אחלה סיפור :-) הבעיה היא הקהל. את זה את לא יכולה לשנות אלא... בסיפורים ממין זה.
לכן, לעניות דעתי, או שלא לגעת, או שלוותר. אני חושבת שחבל שתרככי או תעדני סיפור שהוא ממילא ממקום מאד אימהי ורך. זה יוציא ממנו את עמוד השדרה.
ככה, זה מה שאני חושבת.
מה את חושבת?
יעלפו_מהמושב*
הצטרפות: 02 נובמבר 2007, 10:21
דף אישי: הדף האישי של יעלפו_מהמושב*

ניצן אמ

שליחה על ידי יעלפו_מהמושב* »

היי ניצן, אם יש לך זמן וכוח לקפוץ ל בדרך לשינוי תזונתי
אני מנסה לאכול בריא יותר, ואיכשהו זה יוצא קיצוני נורא ומוביל לקרייבינגס,
אני ממש אשמח לשמוע ממך...
טדליק_נהנאנע*
הצטרפות: 05 נובמבר 2008, 00:10
דף אישי: הדף האישי של טדליק_נהנאנע*

ניצן אמ

שליחה על ידי טדליק_נהנאנע* »

פעמיים עניתי, ופעמיים כנראה שהמענה נתקע עם המחשב...
כמובן שאת צודקת.
חבל לי לוותר על הסיפור. (גם מכיוון שעלי להופיע עם סיפור אישי בערב המספרים בעוד כשבועיים ואין לי סיפורים אישיים מעניינים במיוחד)
אוף עם הישראלים האלה עם חרדת הערלה שלהם! אפילו לספר סיפור כמו שצריך אי אפשר כאן?! ;-)
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

אולי תעני למנחה שלך שהתקווה שלך היא שתעוררי הזדהות עם הדילמה האמהית, גם היא באה מתוך מקום מעורר מחלוקת. עם הכאב והפחד לשלומו של בנך... אולי תפתחי או תסיימי במשהו כזה? יענו, בלי לגעת בסיפור. רק לרכך את האנשים. להגיד משהו על זה שכל אחד פוגש את החרדה לשלום הילד שלו לראשונה מתישהו (תני דוגמאות. בטח תפגעי-בול איפשהו) אצלך זה קרה בתגובה לארוע מכונן שעובר על כל זכר בישראל... ארוע שאת חושבת שהיום אנשים עושים מתוך הרבה יותר מחשבה והתלבטות (כבדי את זה שמי שמולך עושה דברים לא מברירת מחדל. פרגני להם חיתוך מושכל. :-))
כיוון כזה.
יכול לעזור?

ישראלים? או-אה. חרדת עורלה זוהי רק ההתחלה לה לה לה לה... :-)
ללי_באדולינה*
הצטרפות: 19 מרץ 2007, 21:14
דף אישי: הדף האישי של ללי_באדולינה*

ניצן אמ

שליחה על ידי ללי_באדולינה* »

איפה את?
הדשא מוכן, שירותי הקומפוסט גם ואם חפצים אתם בקצת נחת של מושב עם רעש של כביש 4.... מוזמנים
מיכלול_ה*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*

ניצן אמ

שליחה על ידי מיכלול_ה* »

מה חזרתם לארץ?
לגבי השטח האם זהו שטח פרטי או שטח של המנהל? אם זה של המנהל מניסיון של אחרים זה די קשה להשיג אישורים ואם כן זה לוקח המון זמן. בכל מקרה מכיוון שזה נושא רגיש והרבה מאוד אנשים שמים בית יביל מבלי לשאול יותר מדי שאלות ומקווים שלא יעלו עליהם נראה לי שזה נושא שאנשים לא ירצו לענות עליו באינטרנט.
פלונית_כרגע*
הצטרפות: 04 אוגוסט 2004, 14:10
דף אישי: הדף האישי של פלונית_כרגע*

ניצן אמ

שליחה על ידי פלונית_כרגע* »

תבררי במועצה.
מניסיוני לכול מועצה יש כללים קצת שונים וחלקן מאוד נוקשות- יוציאו צווי הריסה ויאפשרו הגשת בקשה מחדש רק כאשר הבית לא על השטח.
שיהיה בהצלחה ומזל טוב על החזרה ארצה!
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

ללי, תודה!
ברחנו לצפון כי שוט נהיינו חולןים לגמרי מהאבק ואולי גם מזיהום האוויר.
מתנצלת שלא הרמתי טלפון, אעשה זאת מיד לכשנשוב למרכז בעוד כיומיים.
שוב תודה @}

בקשר לקרוואן, לא ידעתי שזה כזה נושא רגיש.
אפשר לכתוב לי לדואל
[email protected]
תמרוש_רוש
הצטרפות: 18 יוני 2005, 03:48
דף אישי: הדף האישי של תמרוש_רוש

ניצן אמ

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

אני לא מאמינה שזה נמחק לי!!!

כותבתת שוב, עוד יותר בקיצור:
פוצקיון היה בחוג בריכה בגיל 8 חודשים. היה אחלה, ידע להתנהג ולפצ'פץ' עם הרגליים באופן ריתמי, בלי שאפחד הסביר לו איך. טבעי. הייתי מטבילה אותו במים - היה בסבבה עם זה, עצר את הנשימה, לא נראה שבלע משהו, כשעלה בחזרה רק השפריץ בחזרה את מה שנכנס לתוך הפה.
עשינו הפסקה א ר ו כ ה (ביקור בארץ, ג'טלג, מחלות, חגמולד...)
ואתמול - גיל 11 חודש - לקחתי אותו לבריכה לבד (יען כי החוג היה מובנה מדי ומוגבל מדי ועלה לי על העצבים) - ילד אחר בכלל. בכלל בכלל בכלל. יבשתי לחלוטין. מתייחס למים כאילו היו אויר, או אדמה. שום תנועות-מים כמו פעם. שום פצ'פוץ' אינטואיטיבי. לא מעזה בכלל אפילו לנסות להטביל אותו. פעם אחת היה עם הפה קרוב למים ובלע קצת והשתעל קצת. לא שהתרגשתי - אבל ברור שגם פה הוא איבד יכולת שהיתה קודם.
בקיצור - צריך להתחיל מהתחלה.
אפשר קצת טיפים? אני די מבואסת...
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

תמרוש, לא להבהל. זה מאד מאד טיפוסי להפסקות בגיל הזה. להמשיך ללכת לבריכה תדיר. לשחק המון בהנאה במים.
מקסימום הצללה אחת בסשן כזה של בריכה, ושתהיה באמצע. לא לצאת כשעצבני, קודם להרגיע במים.
אי אפשר להתחיל מהתחלה. מקסימום לקוות שלא איבד את הרפלכסים ושמשהו נקלט כבר בקורטקס.
גילית_ט*
הצטרפות: 20 דצמבר 2006, 13:10
דף אישי: הדף האישי של גילית_ט*

ניצן אמ

שליחה על ידי גילית_ט* »

את בארץ?? חוזרים??.
תמרוש_רוש

ניצן אמ

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

תודה :-)
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

אנחנו בארץ לכל הפחות לחצי שנה. כן.
אגב, בנוגע לאישורים לקרוואן, מדובר בקרקע פרטית. ואפשר לכתוב בעילום אם חוששים.
תמרוש_רוש

ניצן אמ

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

חדשות טובות, כנראה שמשהו כן נכנס לקורטקס :-)
פעם שנמיחיה הרבה יותר טוב, עדיין תינוק יבשתי אבל כבר לא מרגיש כמו בול עץ בשנת בצורת. והוא התחיל לפצ'פץ' עם הידיים!
אני מצידי מנסה לעודד תנועתיות, בעיקר רוטציה ויותר גמישות עם הגו, ופעם הבאה אני פשוט ארד מ"לעשות משהו" ויותר אהנה. כל מה שצריך זה להתמיד בהליכה לבריכה, ואני מאמינה שדברים יקרו מעצמם.
אה, כן, ספרי לי על תכניותייך לעתיד, אם יש כאלה :-). עדיף במייל.
(אני עצמי נורא מתעצלת לשלוח לך מייל, הפורמט של באופן כל כך יותר מזמין...)
תמרוש_רוש

ניצן אמ

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

פעם שנמיחיה
התכוונתי פעם שניה
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

יופי, נשמע מדוייק.
דנה_אום*
הצטרפות: 14 אוגוסט 2007, 23:13

ניצן אמ

שליחה על ידי דנה_אום* »

where in god's name are you?
you are ignoring me on gmail (when it says you're on line) I realy don't know where to look
or what to think

dana
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

:-0
אהובתי! כתבתי לך עכשיו, לוידעת איפה נפלו הודעות, אבל מפיתום מתעלמת?!
היינו שבוע בקמפינג בלי מחשב.
סלט_פירות*
הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*

ניצן אמ

שליחה על ידי סלט_פירות* »

אהלן ניצן מה נשמע?
הצצתי בדף טונוס גבוה אצל תינוק וראיתי שכתבת שם לגבי שחיה. אני מתחילה להתעניין לגבי קטנתי.
המצב אצלה לא קיצוני כמו אצל פותחת הדף ההוא, ואני תוהה האם טונוס שרירים גבוה יכול להשפיע על שינה. במיוחד במשך היום. התנומות שלה כל כך קצרות שברור שהן לא מספיקות לה (שלא לדבר עלי :-P)... רגישות לרעשים והתפתחות מואצת ומוקדמת (זה ברור שקשור :-)).
יש לך המלצה לסוג מסוים של מסג' שכדאי לעשות איתה, או משהו אחר שעשוי לעזור לה בעניין?

תודה,
@}
סלט
שני_צו*
הצטרפות: 03 פברואר 2005, 00:44
דף אישי: הדף האישי של שני_צו*

ניצן אמ

שליחה על ידי שני_צו* »

תודה.
סליחה על הטון.
יש לפיוזים שלי נטיה לקפוץ מדברייך,
אחותי אומרת שזה אומר שאנחנו דומות.

נו, שוין :-)
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

האמת היא שאין לי מושג אם יש קורלציה מוכחת. היתה לנו בבריכה תינוקת עם טונוס מוגבר שישנה במצטבר 4 שעות ביממה בתשלומים של 10 דקות בערך. לא ראיתי הורים כאלה עייפים בחיים שלי :-( אבל זה ממש אנקדוטאלי וקיצוני.
יש מי שחשב שלנהר יש טונוס מוגבר. לדעתי היא היתה טיפה'לה יותר חזקה מהמקובל, אבל זה לא מספיק כדי לאבחן. היא מאובחנת?
לדעתי במקרים היותר מסובכים יש טונוס מוגבר מאד בחלק מן הגוף וחלקים אחרים יותר חלשים. אם כל הגוף במעט מעט טונוס מוגבר, אז זה לגמרי קל.
בקשר לטיפול, אני תומכת מאד בטיפול במים. גם ראיתי תוצאות יפות במו עיניי, גם יש הגיון בטיפול בתווך שמוריד הרבה מהצורך להחזיק שרירים ומאפשר לימוד של הרפייה. מסז'? אני עשיתי משהו שהראתה לי הדולה שלי אחרי הלידה. פשוט עיסיתי אותה טוב טוב בכל הגוף, "סחטתי" את הגפיים, ועיסיתי את הגב, הבטן, החזה, הראש.. לקחתי גם טיפים מחוט'קה אהובתי שהדגימה לי עליי מסז' עצמות ועשיתי לקטנה. נראה לי נורא נחמד לייחד זמן כזה לעיסוי וללמידה משותפת את מה שהיא אוהבת. אני השתמשתי בשמן קלנדולה שאני נטרפת מהריח המופלא שלו ועושה נפלאות לגוף ולעור. ובטח, זה לא יכול להזיק לטונוס מוגבר.

שני, חבל לי שאני מקפיצה לך פיוזים @}
אולי כדאי שניפגש. ובגדול, אני סומכת על מה שיש לאחותך להגיד. בלי להכיר אותה טוב (אבל מספיק כדי לקבל השראה ל... את יודעת.) ובלי להכיר אותך כמעט בכלל :-)
<בכלל לא ידעתי שהיא אחותך עד ממש לא מזמן.>
סלט_פירות*
הצטרפות: 14 נובמבר 2004, 14:09
דף אישי: הדף האישי של סלט_פירות*

ניצן אמ

שליחה על ידי סלט_פירות* »

4 שעות ביממה בתשלומים של 10 דקות בערך אוי אוי. למזלי זה לא ככה אצלינו. לפעמים זה ככה (התשלומים) בשינת היום.

היא מאובחנת? עוד לא. בחודש הבא יש לנו תור לרופא ילדים (בדיקה שגרתית) ואני אבקש ממנו לבדוק את העניין. אני לא יודעת להגיד האם הטונוס מוגבר בחלק וחלש בחלק אחר. לדעתי אין חלק חלש.
אני אנסה בכל מקרה לעסות כמה שיותר ולראות אם זה עושה משהו.
איכשהו העיסויים אצלי מתקשרים לאמבטיה. אנחנו עושים בטאמיטאב בערך פעם בשבוע :-P אז גם העיסויים קצת נשכחים באותה הזדמנות.

והנה, התחביב החדש זה לעמוד. בת 8 חודשים ושבוע. לא זזה לרגע. :-) (האמת? זה נורא כיף ... רק שתישן לפעמים.... ולא רק על אמא ל-20 דקות).
בערך_מוחלט*
הצטרפות: 22 מאי 2008, 09:13

ניצן אמ

שליחה על ידי בערך_מוחלט* »

היי ניצן, רשמתי לך הודעה בדף לגור באוהל.
אלטר_אגו*
הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*

ניצן אמ

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

תודה
(אני מסדירה את הנשימה שלי)
אלטר_אגו*
הצטרפות: 20 דצמבר 2007, 20:56
דף אישי: הדף האישי של אלטר_אגו*

ניצן אמ

שליחה על ידי אלטר_אגו* »

עזבי, זה היה צריך לקרות כבר לפני שנים. פה זה רק הקש הפצפון ששבר את הגב של הגמל הענק.
עודד_המחפש*
הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*

ניצן אמ

שליחה על ידי עודד_המחפש* »

בנוגע לדיון על המים בדף התנועה הירוקה: לטעמי מטרת הדף היא לעזור לאנשים שמתלבטים לגבי הבחירות, להכיר טוב יותר את המפלגה הזו, ולערוך דיון "באופני" עליה. הדיון על נושא המים קצת מסיט את העניין מזה. אני חושב שהדף הזה הוא לא הפטפורמה הנכונה להעלאת הנושא לנציגי התנועה. את זה עדיף לעשות בפורום של אתר התנועה או לפנות באופן אישי למישהו משם. (כמובן, לא במקום הדיון בבאופן. אני רק מדבר על איזה דף).

מה את אומרת?
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

מה שתגיד. ממילא המצפן ששמת הבהיר מעל לכל ספק שאני צריכה להצביע מרצ או חדש. :-)
אבל אני חושבת שגם דיונים כאלה מקרבים אנשים לתנועה. כי זה גורם להם להרגיש שהכנסת קרובה אליהם והם יכולים להשפיע. ברור שאפשר ורצוי לעשות את זה באתר התנועה, אבל שם יש דרקונים לא ידועים. פה זה בבית.
לשיקולך. לא כזה חשוב לי.
ללי_באדולינה*
הצטרפות: 19 מרץ 2007, 21:14
דף אישי: הדף האישי של ללי_באדולינה*

ניצן אמ

שליחה על ידי ללי_באדולינה* »

היו לי מלא המשכים לבדלי השיחות שלנו, מתי ממשיכים?
נו... מתי תעשי שוב מפגש במים? לי באופן אישי דווקא מתאים הקטע החד פעמי.
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

אנדלוסיה, אני ממש עלפנים בדואל ובתוכנות מסרים מיידיים. <למען האמת, גם בטלפון.> אבל בשבילך אני אתאמץ {@
באדולינה, בדיוק חשבתי שאולי נקפץ אליכם מחר ככה בקטנה? בוקר מאוחר/צהריים מוקדמים כזה?
בקשר למפגש במים, אני באמת חייבת לעשות משהו. רוצה לברטר? אני אעשה שיעור פרטי לך ולפלא ואת תעשי לי טיפול? הבריכה בגבעת חיים אדירה מהבחינה הזאת. אפשר גם לדבר עם במביק ולהפגש כולנו יחד. מתומרת?
אנדלוסיה*
הצטרפות: 25 מאי 2006, 00:35

ניצן אמ

שליחה על ידי אנדלוסיה* »

מה שמתאים לך, נשמה. אני רק מהמחשבות איזה כינוי דו-מילי אבחר אם אפתח פה דפבית כבר יצא לי עשן... תארי לך מה יהיה אם אפתח אותו -- כל היום אני אתכתב עם אנשים שאני לא מכירה, ותוסיפי על זה את כל הבעיות של תקשורת כתובה בלבד, שזקוקה לכל הפרחים והקריצות והחיוכים כדי לא להפוך לעימות, והרצון להיות הכי מצחיקה וחכמה וצודקת, והעובדה שכל מה שאת כותבת תמיד נהיה למניפסט, בעוד שבני אדם אמיתייים הם תמיד יותר מורכבים... ואמנם המרגיעון הזה כאן אומר שהכל נכון, גם הפרשנות הלקויה, אבל אני ממש אלרגית לזה וגם תמיד מבינים אותי לא נכון (אני יודעת שגם לך זה קורה הרבה, ובטח מכל הסיבות שמניתי).
וחוצמזה לפי דעתי יותר מדי דפים נפתחים כאן. אני רואה שכל הזמן יש דיונים חדשים בדפים חדשים במקום לדבוק בדפים הישנים והטובים ולהעשיר את הדיון בהם ובכלל הרוב פה זה דחקות בשכונה בדפי בית, כך שאם את לא מכירה את הנפשות זה לא אומר לך כלום.
ועכשיו, עוף או לא עוף, אני באמת סקרנית לדעת מה הטופיק. מתאים לך -- כתבי אלי, לא מתאים לך -- מעליש, או אם את רוצה כתבי לי כאן.
ריש_גלית*
הצטרפות: 14 יולי 2007, 01:22
דף אישי: הדף האישי של ריש_גלית*

ניצן אמ

שליחה על ידי ריש_גלית* »

טוב, יאללה, מתי ניפגש? אני מרגישה שאני כבר בשלה לזה, ואת?
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

אמנם המרגיעון הזה כאן אומר שהכל נכון, גם הפרשנות הלקויה, אבל אני ממש אלרגית לזה וגם תמיד מבינים אותי לא נכון (אני יודעת שגם לך זה קורה הרבה, ובטח מכל הסיבות שמניתי).
ל-גמ-רי מזדהה.. :-)

הטופיק? נראה לי הגירה ופוליטיקה. זה מה שהתחלנו בסריגה. (רק שפוליטיקה לא כזה מעניינת אותי, ובענייני הגירה אני הכי מתעניינת בקוים האדומים שלך ומדוע את חוצה אותם שוב ושוב מבלי לעשות דבר...) בקיצור, נראה לי יותר מתאים לדואל :-S

גלית, גמני. אנלא יודעת למה אנחנו כאלה לא מאופסים. עשינו מאמץ גדול להגיע למפגש בפארק הלאומי ביום שלישי. ואנחנו עוד מסתובבים. כשאנחנו סוף סוף שוקעים קצת במקום אחד, זה המקום שאני הכי מתעבת להיות בו, ואז אני כמו עובש ולא רוצה לראות אפחד עד שאני עפה משם (מפה)
אנדלוסיה*

ניצן אמ

שליחה על ידי אנדלוסיה* »

טוב אנחנו בעיקר עצלנים ופחדנים וממש זקוקים לשיחת מוטיבציה בענייני הגירה. אז מזמינה אותך שוב לאימל (ובכלל, מה הבעיה? הרי כאן את שולחת מסרים די מיידיים?).
עוברת_אורח*
הצטרפות: 15 פברואר 2003, 19:04
דף אישי: הדף האישי של עוברת_אורח*

ניצן אמ

שליחה על ידי עוברת_אורח* »

אני מעזה לומר שיש גם את אלה שאם תאמרי להן "לי זה מתאים. לך לא. לבריאות שיהיה לך. עשי מה שאת רוצה ומתאים לך, שהלא זה גם מה שאני עושה..." או שיתווכחו עד חורמה (שוב, בלי שום מידע מבוסס!), או שיתמלאו שטנה (למה בעצם?) או ש.. או ש..
מנסיוני לא כל כך. אולי בגלל שאני מציגה את זה כ"ככה נוח לי, ולא עולה על דעתי להתחיל לחנך ילדים באמצע הלילה, אלא פשוט לישון", ואז אנשים מתרגמים את זה לעצמם כ"זאתי סתם עצלנית בלי עקרונות" ויכולים להתנשא עלי בשקט......
או_רורה*
הצטרפות: 30 אוגוסט 2007, 08:03
דף אישי: הדף האישי של או_רורה*

ניצן אמ

שליחה על ידי או_רורה* »

ניצן, תודה רבה!

גם לי היה נעים להכיר...
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

עוברת, מנסיוני דווקא כן. אלא שאני טפלון, אז לקח לי המון זמן להזכר שזה קרה. ;-)
בניגוד למה שעשוי להיות מובן, אני ממש לא עקרונית עם נשמות טובות.

אורורה, כן ירבו מפגשים :-)
אנונימי

ניצן אמ

שליחה על ידי אנונימי »

אז למה "כטום"

כי כתום היה ונשאר הצבע של מתנגדי ההתנתקות. אאל"ט, זה המסר של המפלגה הזו, לא?
ואם אני טועה, אז לפחות הפאדיחה היא רק בדף שלך :-)
למעשה זה כמעט רק סתם ניחוש, כי אני לא באמת מחוברת למה שקורה.
עוברת_אורח*

ניצן אמ

סליחה על ההידחפות, אבל אם אתן עושות שוב מפגש מים מותר לכן להזמין אותי.
(שלל סמיילים ופרחים שמטרתם להבהיר שאני לא אעלב אם תגידו לי לא)
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

ליאת, כן, זה ברור לי. אלא שזה כתום, ולא כטום. <אני יודעת שאת יודעת.> וחוץ מלשים שגיאת כתיב במילה כדי לדחוף בה טית (למה לא "הטנטקות"? :-P) אין בזה הרבה מעוף או תחכום...
עו"א, אל חשש, לא אסתיר ממך פריט מידע כה עסיסי. :-)
אנונימי

ניצן אמ

שליחה על ידי אנונימי »

טוב,
אם את זה הבנת בעצמך, ואת עדין לא מבינה למה לשרבב ככה את ה-טית פנימה, אז מה אני אגיד לך? ברור שזה משחק מילים-אותיות פשוט.
זה משהו שמאד טבעי לאנשים להמציא ולהבין וזה עושה טוויסט קטן וחיובי למי שאוהד את המפלגה. זה נותן תחושת חיבור לצבע ותזכורת לאות, בבת אחת.

את באמת לא רואה את החמודיות, הנעימות והשובבות שבזה?
ריש_גלית*

ניצן אמ

שליחה על ידי ריש_גלית* »

בימי ראשון יש מפגשים בגינה הקהילתית במעוז אביב, מעשר בבוקר ועד אחה"צ. אולי תבואו? מחר אני דווקא לא בתורנות ילדים (כלומר אבא איתם), אבל אם תודיעי לי עד תשע בסמס שמתאים לך לבוא אני יכולה להחליף איתו (-:. ואפשר כמובן בשבוע הבא.
ריש_גלית*

ניצן אמ

שליחה על ידי ריש_גלית* »

חזרתי לקרוא ב ניצני כרובים. אין לי מלים. @}
מעניין אם ניפגש מתישהו.
קרן_שמש_מאוחרת*
הצטרפות: 14 מרץ 2007, 22:57
דף אישי: הדף האישי של קרן_שמש_מאוחרת*

ניצן אמ

שליחה על ידי קרן_שמש_מאוחרת* »

ניצן, תודה שוב וכרגיל על התגובה המהירה..@}
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

ריש, לא שיאי, הבלוג הזה.
~אה, לגבי ההודעה האחרונה משם. היא הרי היתה חצי אלייך ;-)
אז פתחתי את שימוש מודע, את החזון והקהילה אני לא אפרט פה, והיה עוד אחד ששכחתי מה רציתי להגיד :-S ועל המשפחה אני ממילא מדברת, ולא מובנת עד הסוף, אז אולי באמת צריך לכתוב את זה יותר מסודר.~
קרן, אין על מה @}
ריש_גלית*

ניצן אמ

שליחה על ידי ריש_גלית* »

הצילו, ניצן, אני מפגרת. התכוונתי לשני! שכרגע חיפשתי ביסודיות במהחדש כדי להיזכר בשם הנכון (מה כל כך קשה? ואפילו אין לי תירוצים מהסוג המקובל פה באתר). ושוב ברח לי. כרוב ניצנים כמובן.
סליחה שהטעיתי אבל תודי שזה... קצת מבלבל? P-:
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

באמת הפתעת אותי שהתייחסת דווקא אליו. זה בסדר. :-)
ילדת_טבע*
הצטרפות: 12 ספטמבר 2005, 13:35
דף אישי: הדף האישי של ילדת_טבע*

ניצן אמ

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

עברנו לאישי... אני דיברתי? אני דיברתי עם מישהי? אני דיברתי עם מישהי עלייך? זה מצמצם את הטווח לכמעט אפס נדיר ביותר! מקווה שזוכרים שאמרתי דברים טובים או לפחות דברי חכמה (אין סיכוי אבל בכל זאת...).
הכרטיס שלי הוא rubysoul לא משהו מעניין מי יודע מה. הספליג שלי באנגלית כל כך חלוד, גם ככה אני דילקטית אז כשאני כבר בשימוש יומיומי הוא סביר אבל עברו כבר איזה שש שנים מאז שהייתי בשימוש יומיומי באיות באנגלית (שירות לקוחות במייל נטויז'ן... תקופה אפלה) ככה שאני בקושי מעזה לכתוב שם משהו, אני בעיקר קוראת אחרים ומאוד נהנת מהיצירתיות ומהקבוצות של הדגמים היותר פרועים. ככה זה כשאת בכלל סטודנטית לאומנות לשעבר שקיבלה מלגת הצטיינות אחרי שהגישה קופסה שלמה של דפים לבנים לפרוייקט הסיום (ולא, לא שכבתי עם אף מרצה! בחיי! הייתי זוכרת... אני חושבת...).
אז מי זאת היתה? איפה את גרה עכשיו? יש סיכוי שניפגש אי פעם אם את אלרגית לחתולים/בלגאן/קירות/חדרה ואני שוב מפחדת ממך?
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

ואני שוב מפחדת ממך
|אוף| ממני?! ממני?! אני הכי לא מפחידה. :-)

זה היה בכרכור. לפני כמה ימים. ככה הולשן לי.
אני אכתוב לך ברוולרי עודמעט.
ענבל_נתן_בר*
הצטרפות: 25 אוקטובר 2007, 16:00
דף אישי: הדף האישי של ענבל_נתן_בר*

ניצן אמ

שליחה על ידי ענבל_נתן_בר* »

ניצן? אני קצת מבולבלת (-:
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

כדי לא לחשוף, שאלתי אותך על שני הכינויים הקודמים. בראשון קיצרת, השני "דמות" טלויזיונית, ועכשיו שם מלא. אני טועה?
<זה דרש עבודת בילוש, אם אני צודקת סודך שמור עמי :-)>
טלי_מא*
הצטרפות: 14 דצמבר 2005, 10:27
דף אישי: הדף האישי של טלי_מא*

ניצן אמ

שליחה על ידי טלי_מא* »

הי,
תראי מה מצאתי: http://www.eatlowcarbon.org/#
:-)
עוברת_אורח*

ניצן אמ

סעומו גלית ריש הזותי, למה את קיבלת שנינות ובשמת ידע ואני רק נחרצות?
D-:
בניגוד למקובל בעדה שלי, את מקבלת חיבוק!
עוברת_אורח*

ניצן אמ

אוקיי, קודם כל - אם לא שמת לב - גם החיבוק כאן הוא בעצם סמיילי. כל הרגשות רודדו באתר הזה לכלל עיגולים צהובים. בושה. רואים שלא הניקו אתכם.
שנית, רציתי להדגים לך גם כמה חוש ההומור שלך מעולה (ולכן קבלי אותי כסמיילי מתפקע מצחוק) וגם כמה שעצם נגעת בנימי נפשי העמוקים (ולכן אני שולחת לך חיבוק, אבל אמיתי, לא כזה של סמיילי. לא הרגשת?)
מיכלול_ה*
הצטרפות: 26 ספטמבר 2005, 22:49
דף אישי: הדף האישי של מיכלול_ה*

ניצן אמ

שליחה על ידי מיכלול_ה* »

מתי את באה לבקר?
עוברת_אורח*

ניצן אמ

רציתי לספר לך מה עשו הנאצים למי שהיה קטן ושחור, אבל לא רציתי לבדוק את גבולות ההומור השחור שלך...
עוברת_אורח*

ניצן אמ

הומור שחור - get it? get it?
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

מיכל, אני עוד שעולה ומנוזלה. חושבת עלייך הרבה, ברגע שאני מחלימה אני מתייצבת אצלך! (איזה מספר אתם?)
עו"א, להומור השחור שלי אין גבולות.
ילדת_טבע*

ניצן אמ

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

בספונטני ונדיר. מתי את בחדרה? אני נטולת רכב ורשיון ותחבורה ציבורית לכרכור היא אסון. מגיעה כשצריך וטרינר או דיקור או לבקר את רובין (מה שקורה אחרי וטרינר או דיקור).
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

הבנתי. אנחנו שני מטרים מרובין.
אנחנו עוברים בחדרה בכל פעם שאנחנו נוסעים למרכז (פעם בשבוע-שבועיים בממוצע) אבל זה ממש "עוברים" בשישי בערב, לא כזה מתאים לעצור... שוין. נחכה ונצפה לפעם הבאה שיש דיקור או וטרינר (שכולם ירגישו טוב ולא תצטרכו אמן. :-))
אנדלוסיה*

ניצן אמ

שליחה על ידי אנדלוסיה* »

חשבתי שתאהבי את זה: הארנבת מושכת לי בשערות, והיום במקום לחלץ את עצמי ממנה נתתי לה להחזיק ומשכתי אותה למעלה, משכיבה לישיבה, תוך כדי שהיא נאחזת לי בשיער.
מזזזה צחוק הביאה, ממש הרגשתי כמו קופיפה שמדלגת ככה בין העצים עם הגור על הבטן.
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

יו, מגניב!
את יודעת שאני מבלבלת על זה ת'מוח כבר מלא זמן ב תינוקות ומים או שככה סתם בא לך לספר דווקא לי? :-)
יומחד אני אנסה את זה בבית (הבונגיזה הנוכחית 14 קילו, אז נראה לי שזה יצטרך לחכות :-D)
ריש_גלית*

ניצן אמ

שליחה על ידי ריש_גלית* »

תגידי, יש סיכוי שעוד נראה אותך בגלגול הזה?
אנדלוסיה*

ניצן אמ

שליחה על ידי אנדלוסיה* »

לא לא ידעתי, זה סתם היה פינת האבולוציה. כשהיא צחקה ככה מהגרון ממש הרגשתי את זה. כאילו שהיא נזכרת במשהו.
עוברת_אורח*

ניצן אמ

יומחד אני אנסה את זה בבית
עכשיו הבנו למה את לא מורידה שערות!
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

ריש, ברור. <אני יכולה לזרוק לך גרענים דרך החלון, יש לכם מעלית? או שאת תקועה בבית?>
אנדלוסיה, כה מגניב... את ממש מאשרת לי משהו שאני חושבת כבר המון זמן! {@
עו"א, אה-הא! זה מסביר רק למה אני לא מורידה את השערות בגב. למה אני לא מורידה בביצ'חי, בבהונות ומסביב לפטמות את לא יודעת!
עוברת_אורח*

ניצן אמ

זה כדי לגוון את תנוחות הנשיאה ולהניק תוך כדי תנועה, כמומלץ בדף התפתחות מוטורית במנשא
תמרוש_רוש

ניצן אמ

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

ניצני, עשי לי טובה וכנסי לדף של בלוג שמיניסט רוצה לחיות באופן טבעי. כתבתי לו שם, אבל לא יזיק שתעיפי בזה מבט... נדמה לי שזה עניין של פיקוח נפש.
תמרוש_רוש

ניצן אמ

שליחה על ידי תמרוש_רוש »

אולי הוא צריך פידבק מטבעונאית, לא מקרניבורית נפשעת כמוני. ;-)
ילדת_טבע*

ניצן אמ

שליחה על ידי ילדת_טבע* »

תגידי, אולי איזה משהו על הדרך? אולי איזה קצת ירוק בעיניים? טיול? אולי בשבת תהיה שמש ואפשר לדגום שדות איפשהו?
0542616303
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

תמרוש רוש,
  1. אני לא "טבעונאית". דאבל UGH
  2. כבר ניסיתי לדבר איתו, הבנאדם לא רוצה לדבר, הוא רוצה לנאום. שיהנה. <הציצי בטקסט הנפרש שקובע שהאדם הוא לא טורף :-P>
ילדת, נשמע טוב. נדבר לקראת... אני עוד לא יודעת איפה אנחנו בסופ"ש.

עו"א לי זה יותר נשמע כמו טיפוס הרים. :-|
<באמא שלכן, הדפבית הזה לא זז רברס, אולי נמציא לי שם חדש ונדבר שם עד שיתמלא? :-S>
שמש_בחורף*
הצטרפות: 25 מרץ 2008, 11:03

ניצן אמ

שליחה על ידי שמש_בחורף* »

שלא אצתבט
חבר של הבן שלי גילה לי שמשהו דפוק מובנה בדיקלום הזה: ברגע שהראשון אומר לך צבוטותי צריך ישר לצבוט אותו, הוא ביקש בעצמו!
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

אני כתבתי אצטבט. לא אצתבט.
גאון הילד, אני ישר אצבוטותו בפעם הבאה! :-D
ריש_גלית*

ניצן אמ

שליחה על ידי ריש_גלית* »

יש לכם מעלית? או שאת תקועה בבית?
לא, אין לנו מעלית, אבל אני כבר יורדת במדרגות לבד! וגם עולה, אם צריך. בכל אופן אני עדיין לא מסתובבת בחוץ אם לא חייבת.
אכן הדף שלך כבד זוועה, רק בגללך עברתי למוזילה ועכשיו גם זה בקושי עובד.
אני לא מבינה, אי אפשר שנקבע משהו וזהו? טוב, האמת, אפשר לדבר על זה בטל', אבל אני כל כך רגילה לדבר אתך ככה שזה מוזר לי להתקשר. P-:
אנדלוסיה*

ניצן אמ

שליחה על ידי אנדלוסיה* »

רק באתי להגיד תודה על התמיכה למרות הנושא האובווייסלי לא פופולרי.
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

וואו, אנדלוסיה! ערכת פה. איזה אומץ! כמה זמן לקח לך? LOL
נראה לך לא פופולרי? נושא פופולרי :-) חכי שגליתריש תראה...

אני לא מבינה, אי אפשר שנקבע משהו וזהו? טוב, האמת, אפשר לדבר על זה בטל', אבל אני כל כך רגילה לדבר אתך ככה שזה מוזר לי להתקשר. tongue
מזדהה. מה נעשה? :-S יש סיכוי שתגיעי לכרכור מתישו? :-S
אנדלוסיה*

ניצן אמ

שליחה על ידי אנדלוסיה* »

צ'מעי אני כבר כל כך הרבה שנים עורכת במקצועי ולפרנסתי, אין לי אלוהים. רק בגלל שאני ממש מנומסת אני עורכת פה רק את עצמי ולא מתקנת שגיאות לאחרים.
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

תשובה בדואל @}
ריש_גלית*

ניצן אמ

שליחה על ידי ריש_גלית* »

יש סיכוי שתגיעי לכרכור מתישו?
לא בחודש הקרוב. אני לא יכולה לנהוג (שתי רגליים שבורות). ולא ברור מתי זה כבר יהיה מספיק בסדר. למה אתם לא באים לת"א? עכשיו שחורף דווקא נחמד! אולי למפגש במעוז אביב באחד מימי ראשון? זה מפגש ממש-ממש נחמד והקטנה שלך תאהב את זה. מלא מה לנשנש יש שם בשבילה. |גזר|.
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

ובכן, באים. לעתים רחוקות. באים ב 19 וכבר קבענו לנו עם זותי מלמעלה פה, ובאים ב8 באפריל... עוד חודש ו 4 ימים את פנויה? :-S
ריש_גלית*

ניצן אמ

שליחה על ידי ריש_גלית* »

אהה! אנדלוסיה עקפה אותי בסיבוב! קטעים איתכן. (-:. ושמונה באפריל זה ערב פסח, מין תאריך מוזר שכזה לבליינד-דייט, לא? אין לי מושג איפה אני אהיה אז, בכל אופן. כשאדע אודיע לך. @}.
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

וואלה? מעניין שקבעו לי תור לתאריך הזה. כנראה שאבטל אם כך. למי יש כח לנסוע בפקקים ביום הזה???
אפשר לאחד כוחות אם כולם מעוניינים! ניפגש אצלה?
ריש_גלית*

ניצן אמ

שליחה על ידי ריש_גלית* »

ניפגש אצלה?
אצלה?! רגע, מי הנכה פה?!
סתם. היא יודעת עלי שאני ששה לכל תירוץ לא לצאת מהמטר המרובע שלי. אבל את זה באמת אפשר לקבוע בהמשך. קודם נראה אם זה מתאים לכולן ונמשיך משם. ואולי באמת לצורך העניין אפשר להפסיק את ההתכתבות הזאת פה, בדף כמעט הכי פומבי בבאופן?
אנדלוסיה*

ניצן אמ

שליחה על ידי אנדלוסיה* »

קראתי כמעט את כל הדף ההוא שלך (עד שהאגוזית נרדמה לי על הברכיים, ועכשיו לעבודה). הבי דיוטי, ללא ספק. וגם את 5.9.
מצחיק - תפס אותי שגם את נתת כותרות לפוסטים.
@}
אום_אל_קיצקיצ*
הצטרפות: 21 ינואר 2007, 22:53
דף אישי: הדף האישי של אום_אל_קיצקיצ*

ניצן אמ

שליחה על ידי אום_אל_קיצקיצ* »

(התכוונתי לעשות פרח. מסתבר שאני לא יודעת איך עושים)
שיחות*
הצטרפות: 17 נובמבר 2003, 23:29

ניצן אמ

שליחה על ידי שיחות* »

"על כל אביונים היא אביונה, על כל הפינים היא פינה." נא נא נא.
אין. חיסלת אותי עם זה. זה לא מקובל לגריין משפטים חסרי פשר ועוד מהדף האישי, אז אחרי שהסתובבתי איתו עכשיו עם חיוך קרוע על הפרצוף איזה רבע שעה (ולא פעם ראשונה) באתי אל מקור הבעיה. תעשי טובה תחזיקי רגע.
ניצן_אמ*

ניצן אמ

שליחה על ידי ניצן_אמ* »

:-) ככה באת בלי להודיע? לא עשיתי פאנלים...
<נו, סוף סוף אני יכולה להרגיש שגמלתי לך על הפעם ההיא ;-)>
עוברת_אורח*

ניצן אמ

נא נא נא זה בארמית. לדעתי היית צריכה לכתוב "נה נה נה", הרבה יותר רשב"ג.
שליחת תגובה

חזור אל “דפים אישיים”