מחיקת הערה
מחיקת הערה
החל מגירסה 1.6 של צ'יק צ'ק, מופיע קישור "מחק" בכותרת של כל הערה מופיע שמאפשר למחוק את ההערה בלי להכנס לעריכת כל הדף.
דיון לגבי האפשרות הזאת:
דיון לגבי האפשרות הזאת:
-
- הצטרפות: 17 יולי 2004, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של שולה_חתולה*
מחיקת הערה
אבל מה זה ה"מחק" הזה בראש כל הודעה? ואם אני לוחצת בטעות, האם צריך לעשות משהו כדי לעשות UNDO?
מחיקת הערה
- נראה לי ששיטת מחיקת ההודעה די מוגבלת מבחינת היקף השימוש בה - היא מתאימה כמעט אך ורק להודעות שנותרו ללא תגובה. בהודעות שזכו לתגובה, צריך ללכת ולבדוק לאורך כל הדיון היכן התגובות ומה תוכנן, ואם ראוי שישארו. אם אכן ראוי (ופעמים רבות מאוד תגובות להודעות מיינסטרימיות הן תגובות נהדרות שחשוב ורצוי להשאירן!), אז ממילא צריך לערוך את הדף, ואופצית המחיקה הבודדת לא כל כך מועילה.
- מחיקות הפכו לקלות מאי פעם (יותר קלות מיצירת הודעה חדשה). כן, אני מבינה שזו היתה הכוונה
, אני גם מבינה את הרצון לעודד (לפתות?
) את בני הקהילה להרבות במחיקות, אבל כרגע, כשהפיתוי כל כך זמין וכל כך מיידי (הדבר הכי בולט בהודעה זה שאפשר למחוק אותה...), אינכם חוששים משימוש לרעה על ידי עוברי אורח?
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2004, 10:58
מחיקת הערה
רועי שרון כתבת בדף שינויים בצ'יק צ'ק: בסיכומו של דבר אנשים פשוט לא מוחקים!
לי אישית קשה למחוק משהו שלא אני כתבתי,
כלומר לערוך את עצמי בדר"כ אין לי בעיה, (למרות שלא נעים לי לערוך את עצמי בדף של מישהו אחר, כי זה כאילו להיכנס לבית של מישהו אחר, ולהתחיל לסדר את הבגדים שלי בבית שלו), אבל אפילו בדף בית אישי, שלי לא נעים לי לערוך הערות של אחרים,
יש בזה משהו שנראה לי מעט דורסני. אלא אם כן קיבלתי רשות לעשות את זה. איך מגשרים על הפער הזה?
נראה לי מעליב למחוק או לערוך דברים של אדם אחר...
לי אישית קשה למחוק משהו שלא אני כתבתי,
כלומר לערוך את עצמי בדר"כ אין לי בעיה, (למרות שלא נעים לי לערוך את עצמי בדף של מישהו אחר, כי זה כאילו להיכנס לבית של מישהו אחר, ולהתחיל לסדר את הבגדים שלי בבית שלו), אבל אפילו בדף בית אישי, שלי לא נעים לי לערוך הערות של אחרים,
יש בזה משהו שנראה לי מעט דורסני. אלא אם כן קיבלתי רשות לעשות את זה. איך מגשרים על הפער הזה?
נראה לי מעליב למחוק או לערוך דברים של אדם אחר...
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 02:23
- דף אישי: הדף האישי של יונת_שרון*
מחיקת הערה
נראה לי ששיטת מחיקת ההודעה די מוגבלת מבחינת היקף השימוש בה
אכן. אבל זו רק ההתחלה! >:)
אולי מה ש מיכל שץ הזכירה לגבי עריכת הודעה בודדת יכול לסייע כאן.
בהחלט ברשימה!
מחיקות הפכו לקלות מאי פעם [...] הבעיה היא לאתר היכן בכלל נערך שינוי
עקרונית, זה היה צריך להגיע עם פיצ'ר של diff שטרם הספיקותי לממש. אבל במקרה הזה החלטנו שכרגע עדיף להוסיף מחיקת הערה על פני לעכב את זה לתאריך בלתי ידוע, וכנראה רחוק.
בכל אופן, מי שמוכן להשקיע כמה שניות יכול לשמור אצלו במחשב את הגירסה הנוכחית ואת גירסת הגיבוי, ולהשוות בינהן בתוכנית diff כלשהי. תיזוז, אני יודעת.
לי אישית קשה למחוק משהו שלא אני כתבתי
אם את לא מוחקת משהו שכתבו בדף שלך, זה כאילו את עומדת ואומרת את זה לעולם -- שוב ושוב ושוב ושוב.
אם את לא מוחקת משהו שכתבו בדפים אחרים, זה כאילו כולנו עומדים ואומרים את זה לעולם -- שוב ושוב ושוב ושוב.
אכן. אבל זו רק ההתחלה! >:)
אולי מה ש מיכל שץ הזכירה לגבי עריכת הודעה בודדת יכול לסייע כאן.
בהחלט ברשימה!
עקרונית, זה היה צריך להגיע עם פיצ'ר של diff שטרם הספיקותי לממש. אבל במקרה הזה החלטנו שכרגע עדיף להוסיף מחיקת הערה על פני לעכב את זה לתאריך בלתי ידוע, וכנראה רחוק.
בכל אופן, מי שמוכן להשקיע כמה שניות יכול לשמור אצלו במחשב את הגירסה הנוכחית ואת גירסת הגיבוי, ולהשוות בינהן בתוכנית diff כלשהי. תיזוז, אני יודעת.
לי אישית קשה למחוק משהו שלא אני כתבתי
אם את לא מוחקת משהו שכתבו בדף שלך, זה כאילו את עומדת ואומרת את זה לעולם -- שוב ושוב ושוב ושוב.
אם את לא מוחקת משהו שכתבו בדפים אחרים, זה כאילו כולנו עומדים ואומרים את זה לעולם -- שוב ושוב ושוב ושוב.
-
מחיקת הערה
אותך ל-מגרש משחקים! נסי ותראי. 

-
- הצטרפות: 28 מאי 2004, 09:33
- דף אישי: הדף האישי של יוחנן_בצק*
מחיקת הערה
עריכת מקטע בודד עובדת נפלא!
(מתכונן. זה אוטוטו לא?)
אם כבר נותנים אצבע:
צ'קבוקס ליד ה-מחק שבראש כל מקטע, שמאפשר לסמן מספר קטעים,
ובקליק בודד לשלוח אותם לישון עם הדגים יהיה ממש נחמד.
(אם לא קשה ואם אתם בסביבה)
(מתכונן. זה אוטוטו לא?)
אם כבר נותנים אצבע:
צ'קבוקס ליד ה-מחק שבראש כל מקטע, שמאפשר לסמן מספר קטעים,
ובקליק בודד לשלוח אותם לישון עם הדגים יהיה ממש נחמד.
(אם לא קשה ואם אתם בסביבה)
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
מחיקת הערה
אולי אפשר כשנכנסים לרשימת הגרסאות, שיהיה כתוב ליד גרסא כזו שזו גרסא של מחיקת הודעה? הרי קל לכם לדעת את זה, רק צריך לסמן כך את הגרסא בזמן ששומרים אותה ללוג.
בעיה קלה בנושא המחיקה: אחרי שמוחקים הודעה, מגיעים חזרה לתחילת הדף. הייתי רוצה לחזור בדיוק לנקודה שבה הייתי.
אולי אפשר כשנכנסים לרשימת הגרסאות, שיהיה כתוב ליד גרסא כזו שזו גרסא של מחיקת הודעה? הרי קל לכם לדעת את זה, רק צריך לסמן כך את הגרסא בזמן ששומרים אותה ללוג.
בעיה קלה בנושא המחיקה: אחרי שמוחקים הודעה, מגיעים חזרה לתחילת הדף. הייתי רוצה לחזור בדיוק לנקודה שבה הייתי.
-
מחיקת הערה
שינוי ברישום סוג השינוי הוא בתכנון, אבל כנראה לא בזמן הקרוב.
גלילת הדף לנקודה בה היית היא בתכנון לטווח הקרוב.
גלילת הדף לנקודה בה היית היא בתכנון לטווח הקרוב.

-
- הצטרפות: 17 יולי 2004, 22:08
- דף אישי: הדף האישי של שולה_חתולה*
מחיקת הערה
היי, איזה חמודים אתם, הוספתם הסבר על כפתור המחיקה כשמצביעים עליו עם העכבר... תודה לכם!
תודה גם על ההפניה למגרש המשחקים- שכחתי ממנו... <עומדת בפינה ומודה על התגובה>
תודה גם על ההפניה למגרש המשחקים- שכחתי ממנו... <עומדת בפינה ומודה על התגובה>
-
- הצטרפות: 19 אוגוסט 2001, 22:52
- דף אישי: הדף האישי של פלוני_אלמונית*
מחיקת הערה
לא קשור למחיקה, אבל רעיון דומה לנ"ל:
אחרי 'צטט' מגיעים לסוף הדף. ואילו רוב הפעמים אני רוצה להמשיך לקרוא באותה נקודה בה הייתי, או לצטט מספר קטעים בזה אחר זה. ולא להצטרך אחרי כל ציטוט קטע לחפש איפה הייתי. האם אפשר לעשות משהו גם בעניין זה?
לא קשור למחיקה, אבל רעיון דומה לנ"ל:
אחרי 'צטט' מגיעים לסוף הדף. ואילו רוב הפעמים אני רוצה להמשיך לקרוא באותה נקודה בה הייתי, או לצטט מספר קטעים בזה אחר זה. ולא להצטרך אחרי כל ציטוט קטע לחפש איפה הייתי. האם אפשר לעשות משהו גם בעניין זה?
-
- הצטרפות: 14 דצמבר 2004, 10:58
מחיקת הערה
כשלוחצים על כפתור המחק כתוב: אפשר לשחזר אותו דרך גרסאות קודמות של הדף
זה קורה דרך עריכת כל הדף בגרסא הקודמת? כלומר, ההערה הזו באה כדי להרגיע שלא עשיתי שום דבר בלתי הפיך?
<הולכת למחוק משהו בחשש> מהדף שלי כמובן
זה קורה דרך עריכת כל הדף בגרסא הקודמת? כלומר, ההערה הזו באה כדי להרגיע שלא עשיתי שום דבר בלתי הפיך?
<הולכת למחוק משהו בחשש> מהדף שלי כמובן
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 18:34
- דף אישי: הדף האישי של רועי_שרון*
מחיקת הערה
ההערה הזו באה כדי להרגיע שלא עשיתי שום דבר בלתי הפיך? -- בדיוק.
אחרי 'צטט' מגיעים לסוף הדף. ואילו רוב הפעמים אני רוצה להמשיך לקרוא באותה נקודה בה הייתי, או לצטט מספר קטעים בזה אחר זה -- רעיון טוב. אני אוסיף אפשרות להמנע מקפיצה על ידי לחיצה עם CTRL.
אחרי 'צטט' מגיעים לסוף הדף. ואילו רוב הפעמים אני רוצה להמשיך לקרוא באותה נקודה בה הייתי, או לצטט מספר קטעים בזה אחר זה -- רעיון טוב. אני אוסיף אפשרות להמנע מקפיצה על ידי לחיצה עם CTRL.
מחיקת הערה
ומזכירה את עניין האפשרות לאתר הודעה שנמחקה או נערכה. כשיהיה לכם זמן....תודה 
<קוראת לפעמים הרוסה מסקרנות לדעת מה ערכו, במיוחד בדפים יקרים ללבה, והמסך הערוך והתמים מוציא לה לשון כשאף אחד לא רואה (עכשיו יש לו את כל רשימת המשתתפים בצד עומדים מסתכלים, אבל קודם) ואומר לה ללכת לחפש ת'חברים שלה>
<וגם קצת פרנואידית - מה יקרה כשיבוא מישהו משועמם ויתחיל לשחק לנו קלאס על הכפתור מחק? נכון שיש גרסאות אבל כבר עכשיו אני חוטפת כאב ראש מהמחשבה>

<קוראת לפעמים הרוסה מסקרנות לדעת מה ערכו, במיוחד בדפים יקרים ללבה, והמסך הערוך והתמים מוציא לה לשון כשאף אחד לא רואה (עכשיו יש לו את כל רשימת המשתתפים בצד עומדים מסתכלים, אבל קודם) ואומר לה ללכת לחפש ת'חברים שלה>
<וגם קצת פרנואידית - מה יקרה כשיבוא מישהו משועמם ויתחיל לשחק לנו קלאס על הכפתור מחק? נכון שיש גרסאות אבל כבר עכשיו אני חוטפת כאב ראש מהמחשבה>
-
- הצטרפות: 23 דצמבר 2002, 00:39
- דף אישי: הדף האישי של אמא_של_יונת*
מחיקת הערה
קוראת,
מה יקרה כשיבוא מישהו משועמם ויתחיל לשחק לנו קלאס על הכפתור מחק?
זה יתכן, כמובן, אבל --
כאשר יונת הראתה לי את הגירסה הנסיונית של צ'יק צ'ק (וזה היה לפני שנכנסתי לפורום כלשהו ולא הבנתי למה שאני ארצה לכתוב משהו באינטרנט) -- הזדעזעתי מהרעיון שמישהו אחר יוכל למחוק או לשנות משהו שאני כתבתי.
היה ברור לי שזה לא יכול לעבוד: יצר לב האדם רע מנעוריו, אי אפשר לסמוך על אף אחד וברור שאנשים יחבלו ויזיקו.
מאז עברו ארבע שנים. הקונספציה של יונת -- שאני ראיתי כתמימות -- התבררה כנכונה, לפחות במה שנוגע לאתר זה.
אז עכשיו אני הרבה יותר אופטימית והרבה פחות חשדנית ופרנואידית (טוב, רק קצת פחות).
מה יקרה כשיבוא מישהו משועמם ויתחיל לשחק לנו קלאס על הכפתור מחק?
זה יתכן, כמובן, אבל --
כאשר יונת הראתה לי את הגירסה הנסיונית של צ'יק צ'ק (וזה היה לפני שנכנסתי לפורום כלשהו ולא הבנתי למה שאני ארצה לכתוב משהו באינטרנט) -- הזדעזעתי מהרעיון שמישהו אחר יוכל למחוק או לשנות משהו שאני כתבתי.
היה ברור לי שזה לא יכול לעבוד: יצר לב האדם רע מנעוריו, אי אפשר לסמוך על אף אחד וברור שאנשים יחבלו ויזיקו.
מאז עברו ארבע שנים. הקונספציה של יונת -- שאני ראיתי כתמימות -- התבררה כנכונה, לפחות במה שנוגע לאתר זה.
אז עכשיו אני הרבה יותר אופטימית והרבה פחות חשדנית ופרנואידית (טוב, רק קצת פחות).
מחיקת הערה
כן, נכון, היתה פה תקופה ארוכה של עדנה והתפכחות מחשדנות מיותרת. אבל עכשיו כשהמחק כל כך זמין (כמעט מזמין!) והאתר כל כך פרוץ לכל העולם דרך גוגל...נראה לי מלחיץ קצת. לא אומרת למנוע את האפשרות החדשה, רק לגבות אותה באפשרות לאתר את השינוי.
<קוראת מעמידה פנים שיש לה צל של מושג איך עושים את זה ושמובן מאליו שזה אפשרי. אבל מ'כפת לה? ביקשו איש זורק תקליטים לאסלה, וקיבלו.>
<קוראת מעמידה פנים שיש לה צל של מושג איך עושים את זה ושמובן מאליו שזה אפשרי. אבל מ'כפת לה? ביקשו איש זורק תקליטים לאסלה, וקיבלו.>
-
- הצטרפות: 20 פברואר 2004, 11:51
- דף אישי: הדף האישי של עומר_ס*
מחיקת הערה
נראה לי מלחיץ קצת
יש פתרון אחד בלבד הנכון לשאלה מה יהיה: נחכה ונראה
יש פתרון אחד בלבד הנכון לשאלה מה יהיה: נחכה ונראה
-
מחיקת הערה
ביקשו איש זורק תקליטים לאסלה, וקיבלו.>
קוראת,
זה לא איש זורק תקליטים לאסלה! זה האייקון שבשמת ביקשה כבר שנים -- מקלידה-ביד-אחת-עם-תינוק-ביד-השניה !
קוראת,
זה לא איש זורק תקליטים לאסלה! זה האייקון שבשמת ביקשה כבר שנים -- מקלידה-ביד-אחת-עם-תינוק-ביד-השניה !
מחיקת הערה
זה לא איש זורק תקליטים לאסלה! זה האייקון שבשמת ביקשה כבר שנים – מקלידה-ביד-אחת-עם-תינוק-ביד-השניה !
(-:
<קוראת יודעת. זו היתה סתם דוגמא למה שאפשר לבקש מה "מפעילים". מה, באמת חשבת שלפני שהבנתי שזו בשמת חשבתי שזה איש שזורק תקליטים לאסלה??? (כי באמת חשבתי ככה (-: >
(-:
<קוראת יודעת. זו היתה סתם דוגמא למה שאפשר לבקש מה "מפעילים". מה, באמת חשבת שלפני שהבנתי שזו בשמת חשבתי שזה איש שזורק תקליטים לאסלה??? (כי באמת חשבתי ככה (-: >
מחיקת הערה
זה לא איש זורק תקליטים לאסלה! זה האייקון שבשמת ביקשה כבר שנים – מקלידה-ביד-אחת-עם-תינוק-ביד-השניה !
מה, רק לי היה ברור מהשניה הראשונה שזאת בשמת?!
<וגם פלונית חושבת שהקלות הבלתי נסבלת של מחיקת הערה היא פרצה הקוראת לגנב, אבל סומכת על האינטואיציות של יונת שרון >
מה, רק לי היה ברור מהשניה הראשונה שזאת בשמת?!
<וגם פלונית חושבת שהקלות הבלתי נסבלת של מחיקת הערה היא פרצה הקוראת לגנב, אבל סומכת על האינטואיציות של יונת שרון >
-
מחיקת הערה
אני אגלה לכם בסוד שגם אני חשבתי בהתחלה שזו אסלה, עד שיונת נזפה בי "איך את יכולה להגיד על המקינטוש - אסלה?!". ואני, מעריצת מקינטוש שכמותי, הלכתי להתבייש בפינה...
-
- הצטרפות: 28 מאי 2004, 09:33
- דף אישי: הדף האישי של יוחנן_בצק*
מחיקת הערה
תקליטים?!
לאסלה?!?
אתם שופכים את המים עם התינוק.
(ביד אחת)
<et tu ASHI? then fall ceasar>
לאסלה?!?
אתם שופכים את המים עם התינוק.
(ביד אחת)
-
מחיקת הערה
מקווה הערב להספיק להקשות טיפונת על המחיקות. (אבל אתם כולכם לא תוכלו לראות את זה -- זה רק למזדמנים)
-
- הצטרפות: 19 יולי 2003, 21:25
- דף אישי: הדף האישי של עודד_המחפש*
מחיקת הערה
אחרי 'צטט' מגיעים לסוף הדף. ואילו רוב הפעמים אני רוצה להמשיך לקרוא באותה נקודה בה הייתי, או לצטט מספר קטעים בזה אחר זה – רעיון טוב. אני אוסיף אפשרות להמנע מקפיצה על ידי לחיצה עם CTRL
זה לא פייר, אני ביקשתי את זה כבר מזמן והתעלמו ממני.
בפעם הבאה אני אציע הצעות לשיפור בצ'יק צ'ק עם ניק של בת.
זה לא פייר, אני ביקשתי את זה כבר מזמן והתעלמו ממני.
בפעם הבאה אני אציע הצעות לשיפור בצ'יק צ'ק עם ניק של בת.
-
מחיקת הערה
יוחנן, קבל את התנצלותי הכנה.
המקינטוש שלנו עליו השלום לא היה מעוגל כזה.
יוחנן, קבל את התנצלותי הכנה.
המקינטוש שלנו עליו השלום לא היה מעוגל כזה.
-
- הצטרפות: 13 יוני 2001, 18:34
- דף אישי: הדף האישי של רועי_שרון*
מחיקת הערה
עודד, לא ראיתי את זה (או ששכחתי). זה לא ה-gender אלא התזמון...
-
- הצטרפות: 22 אוגוסט 2001, 11:34
- דף אישי: הדף האישי של עין_הסערה*
מחיקת הערה
אבל אתם כולכם לא תוכלו לראות את זה – זה רק למזדמנים
מיהו מזדמן? (לפי כתובת IP או לפי שם משתמש? או משהו אחר?)
מיהו מזדמן? (לפי כתובת IP או לפי שם משתמש? או משהו אחר?)
-
מחיקת הערה
לפי חוסר שם משתמש.
-
- הצטרפות: 08 ינואר 2004, 15:33
- דף אישי: הדף האישי של טרה_רוסה*
מחיקת הערה
יש בעיה -
באופן טבעי, כשרוצים למחוק הודעה, לוחצים על ה"מחק" שנמצא בתחתית ההודעה - כלומר ה"מחק" של ההודעה הבאה. אני חוששת שזה עלול ליצור בלבול. אולי בחלון שנפתח לאישור צריך שתופיע ההודעה שמוחקים ושאלה "האם אתה רוצה למחוק את ההודעה : יעדגכיעגיעכיגעכ"
וגם מה שכבר כתבו לפני : לחזור לאותו מקום לאחר מחיקה, וכן אפשרות למחוק יותר מהודעה אחת בכל פעם עם תיבות סימון.
ובכלל, זה פיצ'ר מעולה!!
באופן טבעי, כשרוצים למחוק הודעה, לוחצים על ה"מחק" שנמצא בתחתית ההודעה - כלומר ה"מחק" של ההודעה הבאה. אני חוששת שזה עלול ליצור בלבול. אולי בחלון שנפתח לאישור צריך שתופיע ההודעה שמוחקים ושאלה "האם אתה רוצה למחוק את ההודעה : יעדגכיעגיעכיגעכ"
וגם מה שכבר כתבו לפני : לחזור לאותו מקום לאחר מחיקה, וכן אפשרות למחוק יותר מהודעה אחת בכל פעם עם תיבות סימון.
ובכלל, זה פיצ'ר מעולה!!
-
מחיקת הערה
בחלון שנפתח לאישור צריך שתופיע ההודעה שמוחקים
רעיון טוב.
לחזור לאותו מקום לאחר מחיקה
זה בדרך...
רעיון טוב.
לחזור לאותו מקום לאחר מחיקה
זה בדרך...
-
- הצטרפות: 05 יולי 2004, 00:12
מחיקת הערה
ובכלל, זה פיצ'ר מעולה!!
זה.
מה שטרה אמרה
<מנצלת ההזדמנות להחמיא על צ'יק צק >
זה.
מה שטרה אמרה
<מנצלת ההזדמנות להחמיא על צ'יק צק >
-
- הצטרפות: 01 ספטמבר 2009, 00:11
מחיקת הערה
איך אוכל לשחזר הערה שמחקתי בטעות?
-
מחיקת הערה
תלחצי על הקישור "עריכת כל הדף" ותגיעי לחלון עריכה. שם, למטה משמאל, תלחצי על "הצג גרסאות" ותבחרי את הגירסה הקודמת. אחרי שהיא תעלה, תשמרי את השינויים.