אמנם כתבתי גם בדף אחר, אבל החלטתי לנסות גם פה...
שלום, מקווה שתוכלו לעזור לי..
בשבוע שעבר התחילה לי דלקת באוזן, שהלכה והחמירה עד כדי כך שהיום בביקור אצל הרופא הוא רשם לי לקחת אנטיביוטיקה augmentin למשך עשרה ימים וגם דבר שנקרא סידאלין (תכשיר אנטי-היסטמיני) למשך שבוע. השילוב של השניים הללו עם הנקה הוא גרוע מאוד, עד כדי כך שהוא הזהיר אותי שישנו סיכוי רב שהסידאלין ייבש לי את החלב. אני מניקה פעוטה מתוקה בת שנתיים כארבע פעמים ביום. השאלות שלי הן כאלו:
האם מישהי פה ניסתה את התרופות האלו, והאם זה באמת ייבש לה את החלב?
האם ייבוש החלב כתוצאה מהתרופות הוא קצר או יחסית ארוך-טווח כך שהגמילה אינה אכזרית ומהירה?
מה אתן ממליצות לי לקחת יחד עם התרופות האלו: כרגע יש לי Jarro-dophilus של נוטרילייף, אבל אני לא יודעת אם זה מספיק. השיקולים הם שניים - אני רוצה שהבת שלי תקבל גם בהנקה גם כמה דברים טובים יחד עם התרופות, וההיסטוריה שלי עם אנטיביוטיקה לדבר אחד בדרך כלל גוררת את תחילתו של דבר אחר, ואני אשמח מאוד מאוד למנוע את זה מראש...
אני יודעת שהתשובה הכי מתבקשת היא: אל תיקחי את התרופות! אבל אני חייבת להסביר, אני כבר 8 ימים עם כאבים באמת נוראיים (ואני יודעת מה זה כאב, ילדתי טבעי ואני בדרך כלל חזקה ועמידה), אני לא שומעת באוזן אחת (!!!) כי יש שם מוגלה רצינית, וזה משפיע עליי מאוד מאוד קשה, גם נפשית. אני רוצה להבריא!
אני אשמח לכל תגובה ותשובה, פה או
בדפ בית? שלי...
המון תודות מראש וחג עצמאות שמח...