האתר הוקם על ידי אנשים מקהילת החינוך הביתי בישראל בשנת 2000. הוא נועד לתמיכה הדדית, לשיתוף במידע ולימוד משותף וכבמה לדיונים בנושא חינוך ביתי, הורות טבעית, אקולוגיה, וכל נושא שעשוי להיות קשור לדרך חיים טבעית.
בכלל, אני חושבת שהעובדה שבימינו החינוך המיני הבסיסי של רוב הגברים בחברה מגיע מפורנוגרפיה ממש הורסת את חיי המין של העולם המערבי
נוטה להסכים איתך שבין סרטי פורנו יש הרבה ג'אנק, שגברים לפעמים "לומדים" את המיניות מסרטי פורנו בלבד ואז לא מבינים למה האישה שלהם לא עושה גרון עמוק (אגב זה לא קשה, אם מישהי רוצה ישלי טיפים ). אני חושבת שצפיה משותפת (של שני בני הזוג) בסרט פורנו איכותי יכולה לעורר תשוקה, לתת רעיונות וסתם לענג. יכולים כמובן גם ללכת לסדנת טנטרה, וזה אחלה ונהדר. וגם צעצועי מין כן ירבו הגיוונים!!!
הכי חשוב - לנשום! אפשר נשימות כלב, שמעתי שזה נהדר (אותי אישית זה מצחיק אז אני לא עושה)
בשום פנים ואופן לא לחשוב על להקיא! כי ככה מקיאים על בטוח! מראש לבחור על מה חושבים
אני תמיד חושבת על איזה כיף לבן הזוג וזה ממש הופך את החויה למדהימה באופן הדדי
לא לבוא מלמטה (יעני בישיבה על כיסא כשהוא עומד למשל) כי ככה בגלל הזוית מתעורר רפלקס ההקאה. לבוא קצת מלמעלה כזה או אם הוא שוכב על הגב זה קל (חשוב לא להשען על בן הזוג ולא לשים יד על בסיס האיבר, זה מגביל את חופשיות התנועה ומקשה על הביצוע)
_נראה לי שאצל נשים יוצא "טבעי" כאילו שהמיניות מדוכאת כי כך החברה "אוהבת את זה"
ואשה עם מיניות מדוכאת לעיתים מעדיפה גבר עם מיניות מדוכאת כי יותר "קל" לה ככה...
אחרת... אם אצלה המיניות מדוכאת ואצלו לא היא עשוייה להתקשות להכיל את המתירנות שלו עד כדי תחושת גועל. <וכאן אני מדברת על תופעה כללית בנושא זה שלא קשורה בהכרח לפורנוגרפיה>_
היי רחל ברמן אנא שימי לב לסוגריים המשולשים שנמצאים בנוסח המקורי.
בכוונה הכנסתי אותם כדי שלא יתייחסו לדבריי בהקשר ספציפי לפורנוגרפיה כי כמו שכתבתי הכוונה היתה
להעלות רעיון ברמת תופעה כללית בנושא זה_ של מיניות _שלא קשורה בהכרח לפורנוגרפיה
אני בכל זאת מתעקשת על with passion (עזבי רגע את פשוט אלון).
הנה ציטוט של with passion מ עוגות נאות אני יכול להגיד שלפני 9 שנים... שפגשתי בפעם הראשונה טבעונאי שנתן לי לטעום מהתמליא תפוחים שלו...
כנראה שני בני זוג שחולקים ניק, או שמא סכיזופרן ? D-:
(לאור הולכת ללקט זרעים. בדף זה)
<וכאן אני מדברת על תופעה כללית בנושא זה שלא קשורה בהכרח לפורנוגרפיה>
ראיתי, והנחתי בגלל ההקשר שהתכוונת שזה לא נכון רק לפורנוגרפיה, אבל בהחלט גם. אם טעיתי, סליחה.
אולי הוא מלקטת טיפים לעצמו...
את בטח מכירה את הפנטזיה הגברית של להיות זבוב על הקיר במסיבת בנות?
אז הזדבב לו...
אם את זקוקה להוכחות תכנסי לדף הבית שלו.
(אופק, עשינו לך אאוטינג!)
עד שבעלי נכנס לפה, וראה את המילה פורנו (פורנו טבעונאי) , שהיא כמובן אחת המילים החביבות עליו. אץ רץ לו מהר לדף והנה הוא רואה צילומים של עלים ירוקים בפוזות מגרות.
איך אסביר לכם את גודל האכזבה?
אם את סובלת מבעלך שמכור למין ולפורנו - יש פיתרון!!
יש דבר כזה התמכרות לפורנו, לסקס ולמין, כמו התמכרות לאלכוהול ויש מכוני גמילה ויש אתר בשם SA ויש שם מאות חברים, שהיו מכורים לפורנו עד כדי סבל וחוסר שליטה על החיים, שנגמלו ויצאו מזה בעזרת חברותא, מפגשים, ו12 צעדים עם עבודה עם ספונסר.
כמו כן יש קבוצות נשים 'אס-אנון' שמעניקות תמיכה לקרובי המכורים.
אם אתה סובל מפורנו, מעונין להפסיק ולא יכול, ממולץ לך לפנות לאתר - SA ישראל.