אור השמש
אור השמש
דיאטנית קלינית עם אוריינטציה טבעית. גרה בגליל המערבי.
זהו דף בית אישי
דפים שביקרתי בהם לאחרונה:
[<-stats.pl?table=TITLE&format=list&filtera=$title&time=7&sort=-T]
קישורים מהירים שלי:
על האופניים, בעלייה כבר הרבה זמן, מנסה לשמור על קצב מינימלי בשביל לא לאבד שיווי משקל. הירידה שמאחוריי מפתה אותי, אולי רק קצת אסתובב ואתגלגל במורד, הרוח והזיעה יקררו אותי קצת...
כל עלייה היא גם ירידה, אי אפשר לרדת כל הזמן, בסוף תמיד תהיה עלייה.
בעלייה אני מבחין בעקרון הקצב... אם אסע מהר מדי, אני אתיש את עצמי, חשוב לא להגיע להתשה. אפשר ליסוע לאט לאט על ההילוך הכי נמוך. אפשר לרדת מהאופניים וללכת איתם, ואפשר גם לנוח תחת העץ הבא. העיקר לא להיות גבר.. לא להתגבר.. לא להגיע למצב בו נבחר להתנתק מהרגשות כי הם חזקים מדי וגם לא להגיע למצב בו הרגשות כל כך חזקים שהם גורמים לי לעשות דברים שמתחרטים עליהם אחר כך.. כמו לרדת חזרה בירידה.
וכך, תוך כמה שבועות, נגיע למצב בו העלייה כבר לא תלולה כל כך.. ולא צריך לרדת מהאופניים בשביל להמשיך.. פשוט מצאנו את הקצב הנכון לנו.. ואנו זורמים איתו ולומדים שאפשר לזרום איתו מהר יותר... ההר הגדול הפך לגבעה שהפכה לתלולית וטוב שהחיים הם לא רק מישור. (with passion , כשנשבר מתזונה בריאה )
זהו דף בית אישי
דפים שביקרתי בהם לאחרונה:
[<-stats.pl?table=TITLE&format=list&filtera=$title&time=7&sort=-T]
קישורים מהירים שלי:
על האופניים, בעלייה כבר הרבה זמן, מנסה לשמור על קצב מינימלי בשביל לא לאבד שיווי משקל. הירידה שמאחוריי מפתה אותי, אולי רק קצת אסתובב ואתגלגל במורד, הרוח והזיעה יקררו אותי קצת...
כל עלייה היא גם ירידה, אי אפשר לרדת כל הזמן, בסוף תמיד תהיה עלייה.
בעלייה אני מבחין בעקרון הקצב... אם אסע מהר מדי, אני אתיש את עצמי, חשוב לא להגיע להתשה. אפשר ליסוע לאט לאט על ההילוך הכי נמוך. אפשר לרדת מהאופניים וללכת איתם, ואפשר גם לנוח תחת העץ הבא. העיקר לא להיות גבר.. לא להתגבר.. לא להגיע למצב בו נבחר להתנתק מהרגשות כי הם חזקים מדי וגם לא להגיע למצב בו הרגשות כל כך חזקים שהם גורמים לי לעשות דברים שמתחרטים עליהם אחר כך.. כמו לרדת חזרה בירידה.
וכך, תוך כמה שבועות, נגיע למצב בו העלייה כבר לא תלולה כל כך.. ולא צריך לרדת מהאופניים בשביל להמשיך.. פשוט מצאנו את הקצב הנכון לנו.. ואנו זורמים איתו ולומדים שאפשר לזרום איתו מהר יותר... ההר הגדול הפך לגבעה שהפכה לתלולית וטוב שהחיים הם לא רק מישור. (with passion , כשנשבר מתזונה בריאה )
-
- הצטרפות: 13 אפריל 2004, 22:21
- דף אישי: הדף האישי של דנה_ה*
אור השמש
אני למדתי עם המורה אליאס אליאס מסכנין. יש לו קורס שמתקיים בבי"ס הדו-לשוני במשגב.
בהצלחה!
בהצלחה!
-
- הצטרפות: 30 אפריל 2005, 21:13
- דף אישי: הדף האישי של אור_השמש*
אור השמש
הקיץ כבר בפתח והכילות כבר מוכנות, מזמינה אתכם להקדים ולהזמין .
יש לנו כילות נגד יתושים מרובעות ומרווחות בגדלים שונים- למיטת יחיד,לזוגית וגם ללינה משפחתית.
כל הכילות בגובה 1.80,עשויות בד לבן חזק ואיכותי,ומעוצבות עם פתח.
הזמנות לגדלים מיוחדים מתקבלות באהבה,באספקה של כחודש מיום ההזמנה.
לילדים,ולבעלי הרוח הצעירה- ניתן גם לבחור ולהזמין כילות בצבעים.
לפרטים והזמנות: 04-9504131 057-7723323
חגית
יש לנו כילות נגד יתושים מרובעות ומרווחות בגדלים שונים- למיטת יחיד,לזוגית וגם ללינה משפחתית.
כל הכילות בגובה 1.80,עשויות בד לבן חזק ואיכותי,ומעוצבות עם פתח.
הזמנות לגדלים מיוחדים מתקבלות באהבה,באספקה של כחודש מיום ההזמנה.
לילדים,ולבעלי הרוח הצעירה- ניתן גם לבחור ולהזמין כילות בצבעים.
לפרטים והזמנות: 04-9504131 057-7723323
חגית
-
אור השמש
מחירי הכילות :
יחיד: 170 ש"ח
זוגית: 200 ש"ח
משפחתית: 230 ש"ח
גדלים וצבעים מיוחדים- בהתאם להזמנה.
יחיד: 170 ש"ח
זוגית: 200 ש"ח
משפחתית: 230 ש"ח
גדלים וצבעים מיוחדים- בהתאם להזמנה.
-
אור השמש
מוכרים תולעים אדומות למחזור אשפה אורגנית
נשמח למכור ולתת מידע בנושא התולעים האדומות.
מתאים לכל מי שממחזר אשפה אורגנית או רוצה להתחיל למחזר, ומעוניין בקומפוסט איכותי.
אנחנו גרים בקיבוץ מגל - ניתן לאסוף באופן עצמאי או לקבל דרך הדואר.
אלעד וענבל פלג - 04-6287861
נשמח למכור ולתת מידע בנושא התולעים האדומות.
מתאים לכל מי שממחזר אשפה אורגנית או רוצה להתחיל למחזר, ומעוניין בקומפוסט איכותי.
אנחנו גרים בקיבוץ מגל - ניתן לאסוף באופן עצמאי או לקבל דרך הדואר.
אלעד וענבל פלג - 04-6287861
-
- הצטרפות: 22 מאי 2008, 16:47
- דף אישי: הדף האישי של פרח_הלימון*
אור השמש
הי אור השמש
אחלה ניק..
אשמח לשלוח לך את התמונות של המלונות למייל שלך
שלי נמצא בראש דף הבית שלי
תודה ושבת שלום @}

אשמח לשלוח לך את התמונות של המלונות למייל שלך
שלי נמצא בראש דף הבית שלי
תודה ושבת שלום @}
-
- הצטרפות: 14 מאי 2009, 17:55
- דף אישי: הדף האישי של ריקוד_החיים*
אור השמש
עלויות הדום מאוד משתנות, תלויות בצורה חזקה והפוכה במידת הזמן שיש לך. אפשר ללקט הרבה מחומרי הגלם, אך בשביל זה צריך פנאי...
זה גם תלוי בייעוד לשמו את מעוניינת בדום, בגודל הרצוי, במשך הזמן שהוא צפוי לשרת אותך, במידת הנוחיות והפינוק שתבקשי...
לגבי אישורים וכ"ו - דינו דומה לדין אוהל, טיפי יורט ואחרים. בעקרון עד 3 חודשים על שטח שלך זה בסדר, מעבר לזה אפשר לפנות אותך. יש שיאמרו שמספיר להזיז אותו כמה מטרים הצידה; זה בוודאי קצת יותר בעייתי מקרוואן, שאפשר גם להעלים לכמה ימים ולהחזיר. בכל מקרה, זה מאוד תלוי, בסופו של דבר, בשטח בו תבני אותו ובמספר העיניים שייפקחו לכיוונך.
לגבי פרטים טכניים, סוגי דומים, רעיונות ואחרים - הרשת מלאה באתרים. פשוט תגגלי ותמצאי מלא תוצאות.
אם אחרי חיפוש תחליטי שאת מתעניינת ברצינות ברכישת קונסטרוקציה מצינורות ברזל , צרי קשר. אני אחרי שלבי בירורים כבר ומתכוונן להניע את הרכישה בזמן הקרוב, מקווה שתוך שבוע-שבועיים כבר יהיה העניין סגור.
זה גם תלוי בייעוד לשמו את מעוניינת בדום, בגודל הרצוי, במשך הזמן שהוא צפוי לשרת אותך, במידת הנוחיות והפינוק שתבקשי...
לגבי אישורים וכ"ו - דינו דומה לדין אוהל, טיפי יורט ואחרים. בעקרון עד 3 חודשים על שטח שלך זה בסדר, מעבר לזה אפשר לפנות אותך. יש שיאמרו שמספיר להזיז אותו כמה מטרים הצידה; זה בוודאי קצת יותר בעייתי מקרוואן, שאפשר גם להעלים לכמה ימים ולהחזיר. בכל מקרה, זה מאוד תלוי, בסופו של דבר, בשטח בו תבני אותו ובמספר העיניים שייפקחו לכיוונך.
לגבי פרטים טכניים, סוגי דומים, רעיונות ואחרים - הרשת מלאה באתרים. פשוט תגגלי ותמצאי מלא תוצאות.
אם אחרי חיפוש תחליטי שאת מתעניינת ברצינות ברכישת קונסטרוקציה מצינורות ברזל , צרי קשר. אני אחרי שלבי בירורים כבר ומתכוונן להניע את הרכישה בזמן הקרוב, מקווה שתוך שבוע-שבועיים כבר יהיה העניין סגור.
-
- הצטרפות: 25 מרץ 2004, 18:12
- דף אישי: הדף האישי של מונו_נוקי*
אור השמש
שלום קרן
א ני מעוניינת בספרים בכימיה
את מעוניינת להשאיל ,לתת או למכור?
תודה
א ני מעוניינת בספרים בכימיה
את מעוניינת להשאיל ,לתת או למכור?
תודה
-
- הצטרפות: 16 אפריל 2004, 17:49
- דף אישי: הדף האישי של אביטל_צ*
אור השמש
חורים באזניים
בסוף הייתי בחנות פירסינג, באמת עשיתי עם מכשיר כמו שהזכרת.
תודה @}
בסוף הייתי בחנות פירסינג, באמת עשיתי עם מכשיר כמו שהזכרת.
תודה @}
-
- הצטרפות: 04 ינואר 2009, 10:41
- דף אישי: הדף האישי של ג'וי_יה*
אור השמש
תודה רבה, אני ירושלים.
לעת עתה ירדתי מהנושא, נראה לי מורכב מידי... הייתי צריכה את המיידע עבור פרוייקט גמר בלימודיי
חשבתי לארוג שטיח פרסי (!!!)
המון תודה בכל אופן.
לעת עתה ירדתי מהנושא, נראה לי מורכב מידי... הייתי צריכה את המיידע עבור פרוייקט גמר בלימודיי
חשבתי לארוג שטיח פרסי (!!!)
המון תודה בכל אופן.
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2004, 22:15
- דף אישי: הדף האישי של נעמי_בן_שיטרית*
אור השמש
היי, תודה רבה! אני גרה בנוה איתן ומגיעה פעם בשבוע לעבוד בראש פינה.
איפה את גרה?
איפה את גרה?
-
- הצטרפות: 05 אוקטובר 2004, 22:15
- דף אישי: הדף האישי של נעמי_בן_שיטרית*
אור השמש
הי אור, אני ממש לא בכיוון. אני גרה ליד בית שאן ומגיעה לצפון מסביב לכינרת. יש מישהו שאת מכירה שנוסע קבוע לראש פינה? או אולי לתל אביב? אני מגיעה מדי פעם לתל אביב דרך פרדס חנה. גם עפולה זה קרוב .